Gå til innhold

GeForce RTX 20** tråden


Anbefalte innlegg

Jepp, 3år garanti + 2år reklamasjon=5år.

Har jeg feil?

Du summerer ikke opp reklamasjon og garanti som forbruker, 5 år reklamasjonsrett er det eneste som betyr noe for deg.

 

Om garantien til ASUS dekker 3 år er det fint for Komplett, men for deg og meg har det ingenting å si: så lenge det er en feil å reklamere på er det kostnadsfritt og skal skje innen rimelig tid.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, 3år garanti + 2år reklamasjon=5år.

Har jeg feil?

 

Som mange andre blander du garanti og reklamasjon. På veldig mange produkter solgt i Norge har vi lovfestet 5 år reklamasjonsrett i henhold til lov om kjøp, også kjent som kjøpsloven. En garanti skal gi deg noe ekstra utover kjøpsloven. Reklamasjonstiden og garantien løper også parallelt fra kjøpsdato.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Venter til det funker med sli i dx12 ;)

 

Er jo bare å skru på DLSS på ett kort, blir jo sikkert like raskt som SLI. ;) Å nei, det stemmer, DLSS patchen har jo ikke kommet enda. :p

 

Je je, patchen skal visstnok komme i løpet av uken, så måtte bare benytte anledningen til et lite stikk mens det enda er mulig. :p 

 

GTX1660Ti skal forøvrig også visstnok lanseres nå den 14. Skjønt, det virker jo som en ganske "low key" lansering, uten FE modeller til og med. Blir interessant å se om de allerede er klare for salg, evt. hvor langt unna de er, eller om det er flere som ikke vet forskjell på annonsering og lansering. Og også om ikke til og med 2060 vil få det tøft fremover når 1660Ti kommer, eller om de priser den for høyt, nettopp for å ikke ta livet av 2060.

 

Personlig tror jeg nok selv 1070 ytelse til ~2800 Kr kan gjøre nettopp det. 1660Ti får jo visstnok også DLSS (vel noe ihvertfall, med 192 tensor cores mot 2060's 240), og da blir den ubrukelige mengden RT cores på 2060 ikke rare argumentet for den. Da er det bare å skulle ha nok bruk for den ~20% ekstra ytelsen over 1660Ti til å rettferdiggjøre den nesten 36% høyere prisen (forutsatt 2800,- for 1660Ti og ~3800,- for 2060). 1070 ytelse er mer enn nok for de aller fleste på 1080p skjerm uansett, så hvorfor bruke 1000 Kr mer enn nødvendig?

 

1660 ser ut til å skulle konkurrere mot (og da selvsagt såvidt slå) AMD's RX590. ~50USD billigere enn RX590 bør gi det kortet også bein, men selvsagt også muligens prisreduksjon til samme pris på RX590, som til ~230USD med de 3 spillene i bundle'en da fremdeles vil være vanskelig å argumentere mot...

 

Så, je je, blir nok en interessant uke å se frem til. :)

Lenke til kommentar

Så for de som nå har 2080 / ti , hvilke spill koser dere med? 
Det var noe sutring hos jentene jeg er onkel til siden de spiller Fortnite og et par andre spill på nettet og de mente det "lagget" litt, tur innom og det var selvsagt nettverksproblemer og nedlastninger av fordømt mange filer som var årsaken, de har derimot blitt flinke til å fjerne støv på pcen og har sine "kule" hjelpeverktøy som forhindrer statisk elektrisitet.
En kjapp test på Fortnite, State of Decay, GTA og en god del andre spill som onkel har tilgang til og som de tydeligvis ikke hadde noe til overs for viste at det var bra ytelse over hele greia og at det trolig kun er lagging ved spilling online mot mange mange motsandere som er det største problemet og som sagt nettverksrelatert.

Lenke til kommentar

Men vil en 2060 med god kjøler kunne klokkes mer enn 2070 aero vil og dermed nærme seg på ytelse? Prøvd å finne litt tester om den, men finner ingen ting.

2060 og 2070 er begge basert på TU106, og klokkefrekvenser som kan oppnås er svært likt.

2070 bruker hele TU106, og leverer ca 15% bedre ytelse enn 2060, om det er verdt prisforskjellen må du vurdere selv.

Lenke til kommentar
  • Uderzo avklistret denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...