Gå til innhold

GeForce RTX 20** tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var ikke bare ment til Komplett. Man skulle jo tro at butikkene ville bli kvitt gammelt tech, men de sparer det kanskje til Black Friday?

 

Jeg tror trygt du kan anta at de blir kvitt kortene på det prispunktet de er på. Ellers ville de jo satt ned prisen eller kjørt kampanjer/tilbud. Black Friday blir nok en slik anledning..

Lenke til kommentar

Har bestilt "Asus Geforce RTX 2070 Turbo" til 4495 men lurer på om jeg vil ha igjen for å bestille "MSI Geforce RTX 2070 Armor" til 5100 istedet. Kan jeg regne med mye mindre viftestøy eller andre fordeler ved sistnevnte kort? Kommer jo stort sett til å ha headset på når kortet blir tungt belastet i spill, så vet ikke om det er vits å prioritere viftestøy.

Lenke til kommentar

I følge Gamer Nexus er lagrene til produsentene nå straks tomme for 1080Ti. Så "no need to panick" blant de som ønsker å selge sine brukte 1080Ti om 6-12mnd.

Ergo er det heller ingen grunn for butikkene å skru ned prisene på 1080Ti da lagrene snart er tomme, nye RTX er svindyre og etterspørselen etter 1080Ti fortsatt er høy.

 

Bruktprisen på disse vil nok holde seg på et pent nivå.

 

Mitt eneste håp er at kryptovaluta mining generelt sett blir mindre attraktivt på RTX både pga. krypto markedet generelt men også pga. arkitekturendringene som gjøres.

Samt at både Nvidia og AMD styrer seg vekk fra det markedet med disse gaming produktene. De vil nok fortsatt være ettertraktet i annet GPGPU arbeid så lenge man har CUDA og OpenCL (som er fantastiske verktøy) og nå også AI men krytpovaluta flommen var ikke bra for pc gamere.

 

Men nå tilhører jeg også de som synes det er galskap vi bruker en betydelig andel av strømproduksjon til kryptomining og alle disse enorme komersielle kryptomining hallene som popper opp overalt.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...