Gå til innhold

GeForce RTX 20** tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personalrabatt

Trenger ikke å sjekke en gang for å vite at du i beste fall får 2%

Alt av merkevarer på data/tele/foto gir butikksystemet beskjed om at man taper penger på under DNB, og komponenter har vanligvis omtrent samme BF som Apple (0% -/+ 5%)

 

Trodde det nesten ikke var avanse på slikt om en skal tro de som selger dette, 1.43 gang? Trolig høyere enn kost pris, så da er det enda mer og gå på.

Null avanse ifølge butikksystemet i alle fall.

Endret av N o r e n g
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja det er nesten ingen fortjeneste på de alle fleste elektronikk produkter i Norge. Det er det rundt som feks kabler de tjener penger på. Kan aldri innbille meg at noen får 30% ansatt rabatt på typiske elektronikk produkter, da selger de de med store tap til sine ansatt som ikke er noe som er særlig smart å gjøre (og da tilfelle ikke rart at Power sliter med å gå i pluss).

 

Men igjen; 30% rabatt til ansatte er bare tull, det er tilfelle på et svært begrenset produkt utvalg, billigste du får det til som ansatt er kostpris, altså de går i null/ingen fortjeneste, dekker bare alle utgifter.

Lenke til kommentar

Er det stor forskjell på A og ikke A?

Finnes det noen god oversikt over hvilke kort som er A og forsåvidt også hvilke kort som har ref design?

 

Jeg har bare sett noen forsøke å overklokke non-A 2 ganger, og husker i farten bare den dårligste testen som var "Paul's Hardware" med RTX2070. Begge gangene fikk de non-A kortet nesten opp til A kortets ytelse, uten OC på A kortet. Så A kortet vil nok kunne overklokkes et par prosent over dette igjen. "Paul's HW" testet imidlertid ikke OC på A kortet.. Jeg bestilte MSI's Armor RTX2070, og slo også til på Gaming Z hos Elkjøp. Så jeg får testet selv en gang i slutten av november, om Elkjøp leverer. :p Gaming Z kortet har jo litt bling som RGB LEDs som kan styres med "Mystic Aura". Ellers kan man også se på PCB at det er flere komponenter på Gaming Z kortet som altså har 2 flere faser til spennings kontroll.

 

Ellers tror jeg ikke man egentlig trenger noen oversikt over A og non-A, da kun A kortene er lov å fabrikk overklokkes. Så det gir ingen mening for fabrikanter å bruke dyrere A brikker til de billigste kortene. Ser man at kortet er fabrikk overklokket er det altså garantert A brikke på kortet. Mens om det ikke er fabrikk overklokket, så finnes det ingen grunn til å tro at det er A brikke på kortet..

Lenke til kommentar

Problemene som folk har med defekte kort gjelder også dessverre 2070, både coil whine og alle mulige typer crash og blue screens.

 

Men med reference PCB ? Ryktene sier at det kan være pcb designet som det er noe feil på mens andre peker mot GDDR6 minnet som rett og slett er for høyt klokket og blir degradert over tid. 

 

 

Må bare på forhånd beklage til Nizzen her for en muligens negativ post.  ;-)

Lenke til kommentar

Finnes det en FAQ på dette på forumet?

 

Nei, men kort fortalt har de rabatten på enkeltdager og det gjelder alle DNBs Mastercard. Feks kunne du for et par år siden kjøpe en sykkel som allerede var satt ned med 50% hos XXL med en ytterligere 25% rabatt i fra DNB vis du brukte mastercard.

 

De sender ut hvilke dager og bedrifter det gjelder via epost (og muligens en app?).

Lenke til kommentar

20% rabatten hos DNS med mastercard gjelder ikke på eksisterende tilbud..

Det vil si dersom sykkelen var 50% satt ned så ville den blitt dyrere om du skulle bruke 20% rabatten med DNB..

Jepp, jeg hadde en såkalt 10% på ditt neste kjøp rabatt som jeg skulle kombinere med dnb mastercard på ny oled tv. Det var ikke aktuelt.

Lenke til kommentar

Joda.. jeg har lest det har stått: Gjelder også på allerede nedsatte priser. !!

 

Det gjorde i hverfall det når jeg brukte den et par ganger, men det er snart 3 år siden nå så kan ha forandret seg en del.

 

Rabatten ble uansett ikke trukket i fra i kassen da, men på DNB Mastercard regningen. Så butikken tapte ikke noe på det.

Endret av Black-March
Lenke til kommentar

Det gjorde i hverfall det når jeg brukte den et par ganger, men det er snart 3 år siden nå så kan ha forandret seg en del.

 

Rabatten ble uansett ikke trukket i fra i kassen da, men på DNB Mastercard regningen. Så butikken tapte ikke noe på det.

nettopp. !! Den blir ikke trukket fra kassa, men fra DNB regningen din. Det er her DNB "håper" å tjene på.

Mao: At noen kanskje ikke klarer å betale regningen fra først post, deretter påløper det renter. !!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...