Gå til innhold

KORTTEST: Grillbot


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nerder som liker grilling har sjelden evne og/eller vilje nok til å kunne foreta en runde med en manuell børste. Dels fordi de ikke evner å se hvordan ting fungerer i praksis, dels fordi de mangler muskelmasse til å håndtere noe mer krevemde enn et tastatur med cherry MX og datamus med lodd. Det de derimot har mye av, er penger fordi de kan være systemutviklere og tjener penger som gress. Da fungerer en slik grillbot ypperlig til en slik oppgave, siden det er bedre enn absolutt ingenting. :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Vi trenger alle flere roboter. Men da må det være roboter som gir oss noe. Dette er jo rent tøv. 

Grillen brenner man ren etter bruk og drar over med stålbørste, kjapt og enkelt. Er det vanskelig å få rent kan man enkelt dyppe grillrist i kaustisk soda i et par timer da er alt vekk når man tar den opp og null børsting er nødvendig. Husk "kjemi-briller" og hansker. 

 

Så kan du bruke pengene du vurderte å bruke på Grillbot til å skaffe deg en vaskerobot. Eller legger de til din første støvsugerrobot om du ennå ikke har en. De gjør livet enkelt. Og en trenger ikke 10 000 + for å få en bra modell. Nå er det veldig mye bra helt fra 2000-4000 og oppover. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Tja, det eneste mer tåpelige enn dette er den roboten jeg så for noen år tilbake som skulle rengjøre mobilskjermen.. i tilfelle å tørke den av på t-skjorta ikke var effektivt og enkelt nok..

Lenke til kommentar

Nerder som liker grilling har sjelden evne og/eller vilje nok til å kunne foreta en runde med en manuell børste. Dels fordi de ikke evner å se hvordan ting fungerer i praksis

 

 

 

Den fungere bedre hvis en fyller kull helt opp til rista og setter på lokket med full trekk....

 

Det prøvde jeg i en tønnegrill med rist for tre år siden. Den ble så varm og rødglødende at rista ble myk og sank 2-3 cm ned i grillen. :p

 

 

:hmm:

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...