Gå til innhold

Telltale dumper visstnok sin aldrende spillmotor


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er vel mer gameplay og ikke motor som gjør at folk er litt lei disse spillene. De er i bunn og grunn ganske lineære, da valgene man tar ikke påvirker utfallet i særlig stor grad. I hvert fall ikke i Game of Thrones og The Walking Dead. Burde heller fokusere på å gjøre noe med det.

Lenke til kommentar

Telltales The Walking Dead sesong 1 er ett av de beste spillene jeg har spilt faktisk og jeg er over 40 år gammel. Så grafikk trenger ikke bty alt og jeg likte veldig godt stilen spillet hadde, passet med tegneserien den er basert på. Så grafikk er ikke alt, men ja etter 14 år så er det nok å tide å ta en oppgradering til noe egenutviklet eller å hente inn en 3de parts motor slik som Unity.

 

Håper ikke at Telltale går dukken, men tyder på at de bør gjøre noen grep. Selv har jeg mange av spillene deres i steam biblioteket mitt og kommer nok flere om de produserer mer også.

Lenke til kommentar

Ønsker TT alt vel! Jeg synes desverre ikke de har helt truffet med mange av spillene sine, men de er en viktig aktør som tør gå egne veier. De sitter jo på mange kjente og bra lisenser. Skulle bare ønske humoren satt litt bedre. Å gå over til Unity er nok et stort pluss da de slipper å bruker store resurser på å vedlikeholde sin egen engine.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...