Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg har herpes. Kjæresten sier han er deprimert. Bør jeg bli i forholdet?


Anbefalte innlegg

Jeg har fått påvist herpes type 2, og er nettopp kommet inn i et nytt forhold. Vi testet oss begge to da vi startet forholdet, og det viste seg at jeg har det. 

 

Kjæresten min reagerte veldig dårlig på nyheten, fordi vi hadde hatt masse ubeskyttet sex i tiden mellom vi sjekket oss og da vi fikk svar på prøvene. Prøvene var tatt via blodprøver, så jeg hadde ikke utbrudd. Har kun hatt ett utbrudd og det var i senere tid etter at jeg fant det ut. 

 

Nå har det gått snart tre måneder siden vi fant det ut, og kjæresten min sier han er deprimert. Han er litt småsur hele tiden og sier han ikke klarer å komme over det. Han testet negativt på alle prøvene, og er nå livredd for at han har fått herpes. Vi har omtrent ikke sex (før hadde vi fantastisk sex), og når vi har det er det med kondom. Han er helt paranoid, og vil ikke ta på meg eller noe der nede i frykt for å bli smittet. 

 

Han sier det er det verste han kan tenke seg å få herpes, og sier det vil ødelegge livet hans om han har det. Han har enda ikke testet seg på nytt fordi han mener det tar lang tid før prøvene vil vise noen ting. 

 

Han er en super fyr, og vi har det veldig fint sammen. Men plutselig kan vi kysse og ha det bra, også blir han helt kald når jeg hinter til noe mer. Det er fryktelig frustrerende og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. 

 

Vi har hatt masse prater om det her, og jeg har foreslått at han skal snakke med en lege eller psykolog om dette, fordi det virker som om det tærer veldig på han. 

 

Hvis han har det er det jeg som har smittet han. Og han sier at han er redd for at han vil holde det mot meg. Men det føles helt ærlig ut som om han sparker meg når jeg ligger nede. Jeg har jo allerede herpes, og må leve med det resten av livet. Og han får det ut til å høres ut som om det er en dødsdom. 

 

Jeg holdt på å slå opp for noen dager siden, fordi jeg merker at dette er utrolig slitsomt. Men han lovte at han skulle jobbe med seg selv, og prøve å komme over det. Han sa at jeg skylder han såpass, og ba meg om å bli. Jeg er forelsket i han, og hadde det ikke vært for dette så hadde jeg aldri tenkt sånn. 

 

Har noen her noen liknende erfaringer? Er dette en normal reaksjon? Hva bør jeg gjøre?

 

Jeg vil jo være sammen med han. Men jeg merker at dette blir for mye for meg over lengre tid... HJELP!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jebus!

Herpes simplex smitter ikke på den måten. "Alle" har herpes simplex. Det er ikke farlig, og relativt lite smittefarlig. Kjenner du "kløingen" så bør du ikke ha oral kontakt eller ha oralsex. Utenom disse periodene så er det ikke smitte. 

 

Herpes simplex er "munnsår" eller "kuldesår".

 

Det er meget stor sannsynlighet at kjæresten din allerede har herpes simplex, så han bør neppe sette seg på sin høye hest.  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...