Gå til innhold

Chilimobil sperret for databruk på Fri Bruk-abonnementet til Marius


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er vel flere enn 2 stk som har klart å bruke 200 GB på en uke.. vil tro de sitter på info som tilsier deling på disse 2 som har fått sperret , sev om han "bedyrer" at det ikke har skjedd (ja, det er mulig å finne ut av).

Har kun brukt data på enheten simkortet var koblet i (Samsung S9+)

  • Liker 8
Lenke til kommentar

I disse GDPR-dager, hvordan kan Chilimobil ha lov til å overvåke hva du bruker data-mengden din på eller hvordan?

Dessuten 1000GB er 1000GB uavhengig om det er i form av nettsurfing på en enhet eller delt med en annen enhet. At Chilimobil har lov til å spesifisere dette er for meg uforståelig.

Lukter sleip business-modell og falsk markedsføring lang vei som fortjener masse-søksmål.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Så vedkommende går bevisst inn for å dra ned mest mulig data på gøy for å "straffe" ChiliMobil fordi han ikke liker vilkårene deres, som dokumentert i flere poster i denne tråden og deretter klager over at det får konsekvenser:

 

Og dette er fremstilt som om han ikke bevisst har ønsket å misbruke tjenesten til tross for å være klar over vilkårene? Gjør ikke Tek.no noe research når de bruker egne forumbrukere og tidligere ansatte som kilder? 

 

På hvilken måte er speedtest misbruk? Jeg har holdt meg innenfor vilkårene, og ser ikke hva mine intensjoner ved å ha abonnementet har med saken å gjøre? Jeg har heller ikke dratt ned så mye data jeg kunne, hadde jeg gått inn for det kunne jeg fint dratt ned 1000GB før de stoppet meg.

 

Forøvrig så bruker jeg ganske mye data på mobilen i måneden, noe de kan bekrefte ganske enkelt da jeg har vært ansatt tidligere, og jeg har uten problem dratt ned 50GB hos telenor på en dag.

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

"Fri data" abonnementet er svært villedende markedsføring og burde ikke være tillatt å markedsføre.

 

Det er i praksis så mange begrensninger at ingen vil komme i nærheten av å bruke opp mot disse tusen gigabytene de reklamerer med.

 

Dette er ren markedsføringstaktikk for å lokke kunder, mens abonnementet i praksks ikke gir noe mer data enn det andre tilbyr til samme pris.

Lenke til kommentar

Her har du virkelig dreti deg ut, Marius. Forum postene sier alt om hva for slags person du er. Ingen sympati her hvertfall.

 

Takk for at du drar ned hastighetene mine.

Spiller da vel ingen rolle hva han bruker data på så lenge det er innenfor grensen i abonnementet. Han har jo betalt for det. Får ikke du hastigheten din  er ikke den hans skyld. Da er det dekningen din eller ISPen som har et båndbredde-problem.

Kan ikke klandre andre for noe de har betalt for...

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Du trenger ikke laste ned 50 eller 100 GB for å sjekke hastigheten på linja. 

Ganske enkelt for ISP å "lure" speedtest, for å faktisk sjekke hastighet over tid er den enkeleste metoden å dra ned større mengder data.

 

 

Du skrev da du skulle gjøre dette i protest: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1814665&p=24485895

 

Er ikke hele intensjonen din å nettopp trigge denne reaksjonen fra ChiliMobil og samtidig gi Tek.no noe å skrive om?

Da har du nok mistolket innlegget mitt, jeg svarte på ett spørsmål om hvorfor en annen forumbruker skulle ønske å bare maske abonnementet så fort som mulig. Jeg har altså ikke brukt 1000GB selv om jeg fint kunne ha gjort det dersom det var intensjonen min.

 

 

Hvor barnslig går det an å bli? Det er forskjell på speedtest-app som du manuelt må starte på nytt og wget kommando for å laste ned uendelig med data som ikke lagres på enheten. En privatperson har ikke behov for å speedteste på den måten. At du som ANSATT hadde behov for å laste ned 50 GB på en dag hos Telenor har da ingenting med saken å gjøre!

Endte forsåvidt opp med å bruke http download, ikke wget.

 

http://speedtest.tele2.net/

 

Vi brukte også mobilabonnementene privat, noe man forsåvidt må skatte av, men jeg dro ned 50GB på en flyplass rett før ferien, og det var da direkte på mobilen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Her har vel også Tek.no mistet litt av sin integritet:

https://www.tumedia.no/artikler/marius-joras-sund/191030

 

Forumet Marius poster på legger ikke skjul på at han skulle teste hvor langt Chili Mobil strakk seg, og det ble nok kjørt mer enn hastighetstester....

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1814665&page=6&do=findComment&comment=24484106

På hvilken måte gjør de det? Jeg anbefaler å lese hele saken, samt de andre kommentarene før du velger å kommentere.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...