Gå til innhold

TV og lydplanker - Kjøpsguiden 2021 (Vår)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Først av alt må jeg gi litt skryt til trådstarter for en veldig god og oversiktlig guide :)

Så trenger jeg hjelp av dere! Er på jakt etter ny tv og ønsker helst en 43", men kan nok også strekke meg til 50". Grunnen til dette er en ganske liten stue, og at det derfor er omtrent 2 meter avstand til TVen. Ser derfor for meg at maks størrelse må bli 50"?

TVen kommer primært til å bli brukt til film og serier. 

Har et budsjett på 10 k, men ønsker helst mest mulig TV for pengene. 

Vurderer per nå følgende modeller:

1. Tror dette hadde vært en ideel størrelse, men kantbelyst skjerm trekker ned. 

https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/149413/samsung-43-tu8505-4k-uhd-smart-tv-ue43tu8505

2. Ser unektelig ut som et godt kjøp. Finner ingen åpenbare feil. 

https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/188025/samsung-50-q80t-4k-uhd-qled-smart-tv-qe50q80tat?utm_id=Pricecomparison2989_2_False&utm_medium=Pricecomparison

Setter pris på alle innspill og forslag til alternativer :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
wd40glid skrev (15 minutter siden):

Er det noen som ser noen grunn til å ikke kjøpe latterlig billige TCL 43" P610?

Kan nok finne mange grunner til å ikke kjøpe den. Det er ikke en spesielt bra TV, men det er vanskelig å finne tester av akkurat denne. Det er sikkert en etterligning av en mer vanlig modell, med små endringer spesielt for elkjøp så de kan selge en billig-TV uten at TCL konkurrerer med seg selv. Jeg vurderte denne selv til PC-en, men endte opp med en billig Svive ultravid gamingskjerm i samme prisleie.

Input lag er nok ikke særlig bra, du får nok ikke mer enn 60hz og garantert ikke særlig pent bilde.

Det sagt, prisen er jo helt uslåelig. Hvis budsjettet ikke er så veldig stort så får du hvertfall mye piksler for pengene. Men hvis du er opptatt av gaming så er ikke dette noen gamingskjerm i det hele tatt. TCL lager bra TV-er, men dette er nok en veldig ribbet modell.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
wd40glid skrev (42 minutter siden):

Dere, jeg skal kjøpe en TV til PC'en i kjelleren. Den skal kun brukes til spill, så de eneste kravene er 4K og lav input lag. Er det noen som ser noen grunn til å ikke kjøpe latterlig billige TCL 43" P610? Jeg fant ikke noe spesifikt om input lag, men ser at andre TCL TV'er fra scorer godt på det området

En bekjent kjøpe TCL i fjor, tror det var en såkalt testvinner, eller en som skulle være like bra fordi de var utsolgt. Det var en elendig TV og gikk i retur. Farger var matte og null innsynsvinkel, grått og trist bilde. Noe av det verste jeg noen gang har sett! Men de kan jo ha kommet seg på nyere modeller.

Lenke til kommentar
20 minutes ago, Nimrad said:

Kan nok finne mange grunner til å ikke kjøpe den. 

Da er jeg i samme båt som du befant deg i. Det står mellom ultrawide eller 4K TV. Min magefølelse sier meg at du sannsynligvis har rett, men skulle likt å vist. Dersom inputlag er lavt nok, så gjør det ikke så mye om det er en dårlig TV på andre områder, som feks smart-funksjoner, tilkoblinger, hdr og bildekvalitet. Det er sånne ting jeg til en viss grad kan lære meg å leve med (til den prisen er jeg villig til å forsøke) , mens inputlag derimot er umulig å venne seg til. 

Endret av wd40glid
Lenke til kommentar
wd40glid skrev (1 minutt siden):

Da er jeg i samme båt som du befant deg i. Det står mellom ultrawide eller 4K TV. Min magefølelse sier meg at du sannsynligvis har rett, men skulle likt å vist. Dersom inputlag er lavt nok, så gjør det ikke så mye om det er en dårlig TV på andre områder, som feks smart-funksjoner, tilkoblinger, hdr og bildekvalitet. 

Denne var på tilbud til 3995,- tidligere og jeg fikk da en demobrukt en til 3200 tror jeg det var. Denne er nok betraktelig bedre til gaming. Min brukes hovedsakelig til enkel kontorbruk, så jeg ville egentlig bare ha en jeg kunne game på innimellom også.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Bryst skrev (1 time siden):

Så ikke denne tråden før nå. Hva tenker dere om Philips 65PUS7354/12 (Philips The One 65)?

Ser at prisen har gått ned fra 12.000 kroner til 7.000.

Hva er ulempene med denne TVen?

Pokker at vi akkurat bandt oss til en annen TV-operatør, ellers kunne man fått 65" til kr. 5000,-

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132
Bryst skrev (29 minutter siden):

Hva synes du om  Philips 65PUS7354/12 (Philips The One 65)

Aner ikke da jeg ikke har sett den, men personlig synes jeg alltid Philips har hatt fine bilder. Lyd er litt opp og ned fra modell til modell. Til prisen kan man nok ikke forvente at denne er blant de beste, men den er sikkert verdt pengene.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...