Gå til innhold

TV og lydplanker - Kjøpsguiden 2021 (Vår)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
FortvilaFaenskap skrev (3 minutter siden):

Hva er sannsynligheten for at B9 blir satt ned denne fredagen ? C9 og B9 har jo nesten samme pris og B9 er fjorårets modell ?

Hadde opprinnelig budsjett på 7k, men tenker om det er mulig å få OLED til under 10 000 så kanskje det var verdt det. Tenker en OLED TV vil kunne vare mye lengre enn det en vanlig 4k LCD vil og dermed være et bedre kjøp ?

Både B9 og C9 er 2019-modeller, forskjellen er at C9 har bedre signalbehandling. Hadde ikke overrasket meg om B9 brukte tidligere produserte prosessorer, og LG begynner å gå tom for dem.

Lenke til kommentar
BaronSlask skrev (5 timer siden):

Jeg håper på at LG OLED65E9 skal komme på tilbud tilsvarende C9 (prisdifferansen var ca. 3k tidligere), men begynner å bli redd for at det ikke vil skje og at jeg heller bør bestille meg C9.

 

Da ser det ut som det ikke skjer hos elkjøp (slik jeg forstår det er alle tilbudene hos dem offentlige, ingen fler som kommer i løpet av uken.

Prøvde å se om jeg kunne finne noen butikker som hadde B9 og C9 utstilt for å sammenligne, men fant ikke en eneste butikk som hadde B9 til utstilling ? 

Fikk sammenlignet litt OLED og vanlig LED, synes det var betraktelig tydeligere bilde på OLED (Noe jeg håpet jeg ikke ville merke, siden nå føler jeg at det er OLED som er det eneste fornuftige valget).

Var innom HiFi klubben og så på  Sony XF9005 som anbefales her. Ble meget skuffet over kvaliteten. De viste Han Solo filmen og føltes ut som bevegelsene var uklare / nesten hakkete, vet ikke om dette var mer et problem med selve filmen/TV-en til avspilling, men den føltes ikke mye bedre en min gamle tv. Deriomot OLED tvene som spilte samme film hadde ingen problemer med motion blur/hackete bevegelser. 

Lenke til kommentar
BaronSlask skrev (28 minutter siden):

Se der ja, lønner seg å følge med mer enn jeg har gjort.

Prøver å sikre meg enn fra Elkjøp.

Synd man må møte i butikken.

Takk for tipset.

 

Hvis du melder deg inn i kundeklubben deres får du kjøpt den i morgen ser jeg, men jeg aner ikke vilkårene.

Lykke til! De kommer garantert til å tilby oppsalg, forsikring, veggfeste, HDMI-kabler, lydplanke, Norgesenergi, og finansiering ?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ikke veldig liten stue, men Tv henger på veggen med tilt nedover mot seng hvor rygg er hevet. For å avlaste korsrygg. Hodet er derfor ca 185 cm fra skjermen. Bruker den som PC skjerm. Tenker at 55 er greit, men blir vel en større oppgradering hvis en går til 65, når en først tar en oppgradering. Men leser hva du skriver :)  

Endret av cuberen
Lenke til kommentar
Centy88 skrev (37 minutter siden):

185cm fra ? lol hold deg til 55 tommer du. Sitter 2.5 og 55 er mer en stort nok. 

Hvorfor sitter du så nærme egentlig, liten stue da?

Jeg sitter fra samme avstand - greit å se serier, sport og game på en 65" fra denne avstanden, men med film er det altfor lite. Der bruker jeg 106" lerret og det er passe.

Lenke til kommentar
  • aklla fremhevet og fjernet fremheving denne emne

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...