Gå til innhold

TV og lydplanker - Kjøpsguiden 2021 (Vår)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg venter også i spenning på ny TV fra HiFi Klubben som jeg bestilte noen minutter over midnatt på Black Friday. De skriver følgende på websidene sine:

 

Alle ordre som har mottatt sendingbekreftelse av oss og forhåndsmelding hos Bring er sendt fra vårt lager. Bring har litt forinkelse på innscanningen av varer, men oppdaterer sporingen din så raskt som mulig.

Jeg sendte de en mail og lurte på de hadde noen mer detaljer da Bring da faktisk har hatt varen liggende til innscanning i en uke, og de svarte følgende:

 

Vi bekrefter at din ordre er sendt fra vårt lager i Danmark og venter på videre behandling hos Bring. Bring jobber på spreng for å behandle din forsendelse. HiFi Klubben har kontakt med de fortløpende for å forsikre seg om at alt går som det skal. Bring har mottatt din ordre fra oss, men de har ikke rukket å scanne den enda. Sporingen blir oppdatert når din ordre er scannet.

 

For å sette det hele i litt kontekst kan vi fortelle at Bring Home Delivery/Curbside har utvidet fra en terminal på 2 000 kvm til 7 000 kvm for å skalere seg riktig i forhold til mengden som kommer etter Black Friday. Allikevel er det fortsatt enorm pågang hos de. Det går fremover, sakte men sikkert.

 

Opplyst leveringstid for din valgte leveringsmetode er 4-10(12 for varer over 35 kg) virkedager og vi har tro på at dette fortsatt er et godt estimat for din forsendelse. Vi ber om din tålmodighet.

Det har nå da gått 5-6 virkedager, så forhåpentligvis dukker det opp noe mot begynnelsen-av-slutten-av-midten-av neste uke. Det er skikkelig vondt å vente på noe godt, men jeg skal alltids klare å smøre meg med litt ekstra tålmodighet for dette :)

Lenke til kommentar

Noen som bestille noe fra hifiklubben på black friday og som har fått varene? Jeg fikk sendingsinfo fra Bring for en uke siden, men det står bare at de har mottatt informasjon om sendingen :(

Bestile hos hifiklubben rett over midnatt på bøack friday.

Fikk sms i dag fra Bring om at varen er på vei. Frem til nå har det bare stått at Bring har mottatt varsel om en forsendelse.

Men estimert levering er ikke før 07.12.

Lenke til kommentar

Min forsendelse befinner seg nå på nærmeste sorteringslokasjon, så hvis det hadde vært en vanlig postpakke kunne jeg hentet den på postkontoret i ettermiddag... men siden Bring må kjøre den ut må jeg vente helt til onsdag for å få den (faktisk helt til torsdag da jeg ikke er hjemme på onsdag :( ). Jeg må si jeg ikke er kjempeimponert over Bring, Black Friday kaos til tross.

Lenke til kommentar

Er vel ingen som er under 22 900,- i dag. Den gjekk ned frå 27 990 i Black Week og ser ut til å ha landa på 22 900.

 

20% avslag er alltid ein god pris, men ein kan sjølvsagt "risikere" at TV-en får ein endå lågare grunnpris over nyttår, og at eit DNB-tilbod til våren blir endå betre. Det er alltid pengar å spare på å vente, men så kjem det nye apparat og ein går opp eit hakk og så er det same runddans igjen.

 

Det var vel nokon her inne som kjøpte AF8 på forrige 20% i oktober til 22 300. No får du den til 18 400 på Power om du har DNB-kort.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

LG'n jeg har nå er ikke det beste lenger, har fått et par mørke flekker langs kanten som kommer og går litt, skjer også iblant at hele bildet endrer farge/lysstyrke. Den er utenfor reklamasjonstiden (over 5 år gammel), så det er ikke noe å tenke på.

 

Er da på utkikk etter ny TV, har jo 20% på Power i helgen, så leter litt ekstra nå. Er det noen som har gode tips til TV på 55"+ for under 10k? OLED utgår nok denne gang med tanke på prisklasse, direct led er vel drømmen, men er kanskje rett utenfor prisklassen min?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...