Gå til innhold

Sannheten rundt den etniske utbyttelsen av det Amerikanske folk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg syns det var hysterisk å lese her at vi er forbi rasisme, fortalt av noen som deler neonazistiske memes, som er redd for den hvite manns dommedag, og som ønsker kriminalisere "anti-hvite" handlinger.

 

Videre syns jeg en av rutene i meme'en var spesielt hysteriske: "A white guy cracks a joke about my beloved colored folks? Time to report it to his boss and spread the word around to ruin his life." For selvsagt har jo ikke tosken selv ansvar for hva han selv har sagt. Nei, det kan vi da ikke ha noe av...

Endret av Drunkenvalley
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Man kan ha mange flotte meninger, men det kan hende man uansett må forholde seg rasjonelt til endringer i stemme-givingen ved valgene fremover:

 

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/EonqG2/hevnen-mot-eliten

 

*Har* Trump noen ganger et poeng? Og vil han bli den "normale" politikeren fremover? Man må jo godta at andre har andre holdninger enn en selv? Ikke alltid greit at f.eks. kongen definerer bort det nasjonale? Forresten, de fleste gerilja-krigene rundt om i verden mobliserer på den "nasjonale" ? Også motstanden mot nazistene under krigen? Det er vel ikke bare å "definere" vekk dette med en slags "ny tale" og naiv flokk-mentalitet?  Hva blir "rekyleffekten" av dette?

Endret av lada1
Lenke til kommentar

Siden "migrant-krisen" startet har det blitt mer og mer åpenbart at vesten har et problem med enkelte av sine egne selvhatende, forræderske borgere.

 

Nei nei geita du må starte med en mye mildere tone om du skal klare å lure folk inn!

 

"Ifølge Picciolini består rekrutteringstaktikken i spill i å komme med «uskyldige», rasistiske hint i begynnelsen, for deretter å trappe opp det rasistiske budskapet når de har fått folk på «kroken»."

 

https://www.gamer.no/artikler/slik-bruker-nynazister-spill-i-rekrutteringen-sin/441339

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Nei, det største problemene vi har i Europeiske og USA er lave fødselstall hos de "ariske / hvite" beboerne, det sier seg selv at befolkningstallet styrter når vi har i snitt under 1.46 per par og at vi også har en del oppførsel hos våre beboere som gjør at de barna som faktisk blir født får mindre oppmerksomhet.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Norway#Total_fertility_rate

 

 

Så da kan du gi meg en god forklaring på hvordan man skal overleve om man stenger grensene og lar befolkningen fortsette å reprodusere seg slik den gjør per dags dato.

Bruke mer tid på forplantning, istedet for å klage 24/7 KAN være en mulighet.

Lenke til kommentar

Siden "migrant-krisen" startet har det blitt mer og mer åpenbart at vesten har et problem med enkelte av sine egne selvhatende, forræderske borgere.

 

De fleste andre vil heldigvis se at det kun er ett forræderi her, og det er ditt mot menneskeheten.

Endret av Thoto79
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...