Gå til innhold

TEST: Huawei MateBook X Pro med MX150-grafikk


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser at den får skryt for byggekvaliet, men samtidig blir jeg litt skeptisk når jeg leser om viftestøy, knirkete tastatur, løs trackpad og varmeutvikling hvor du brenner deg og maskinen slutter lade. 

 

https://itavisen.no/2018/07/23/jeg-sparte-7000-kroner-og-handlet-en-matebook-x-pro/

 

Har Matebook x pro i7 og jeg opplever ikke et knirkete tastatur og løs trackpad. Opplevde særlig i starten mye viftestøy og varmeutvikling (også under surfing), men det har det blitt mindre av etter hvert. Slutningen jeg trekker er da at dette er særlig koblet til at "Pc manager" og windows update skal gjøre seg ferdig med alle oppdateringene. 

 

Viften kan slå seg litt på under surfing men da i begrenset grad.   

Har ikke testet spill med maskinen så her må andre kommentere hva deres erfaring er! 

Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Det som fanget min oppmerksomhet mest var 3:2 skjermen. Perfekt for en laptop! Egentlig savner jeg 16:10 formatet for desktop skjermer også. Denne trenden med at skjermene blir bredere og bredere liker ikke jeg iallefall.

 

Vell, til en viss grad. Har testet en del skjermer nå, og når man passerer 30" (16:9) begynner det å bli høyt nok. 40" er maksgrensen for høyde på en 16:9 skjerm for min del. Men bredden må de gjerne øke på ut til den tilsvarer tre 27" 16:9 skjermer.

 

Så må de gjerne la oss lage virtuelle skjerminndelinger slik at vinduer kan maksimeres og deles innad i disse. Der er det fremdeles mye mer praktisk med tre skjermer side om side enn en veldig bred skjerm.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...
  • 5 uker senere...
  • 2 uker senere...

Hei Smedsrud!

 

Vi lever i en multimedia tid, hvilket betyr at bildekvalitet OG lydkvalitet danner et fornuftig hele. Det ville derfor være av stor verdi om dine og TEK sine tester kunne beskrive lydkvaliteten på testede PCer. Var på Elkjøp idag og testet maskiner fra Lenovo (elendig lyd), HP topp modeller (brukbar lyd) osv.

 

Poenget er at denne maskinen MateBook X Pro (samme for ikke Pro variantene), tilbyr en lydkvalitet som er TOTALT OVERLEGEN alle konkurrenter. Høyere, klarere, dypere bass. Veldig, veldig bra lyd for en laptop. Lytt til demo på www.soundpimp.com og du vil forstå hva jeg sikter til.

 

Håper du tar utfordringen, oppdaterer artikkelen din, og heretter alltid beskriver lydkvalitet. Ellers bra test og gjennomgang.

 

mvh 

Carl

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 9 måneder senere...

Da har jeg fått smake steken.

Kjøpte denne i fjor, og har forsvidt vært godt fornøyd med maskinen.

Helt til skjermen bøyde seg i en litt annen vinkel enn tiltenkt. Jeg så raskt at det var fordi en skrue hadde løsnet (ikke blitt skrudd ut av meg) fra skjermfestet. Det førte til at LCD skjermen sprakk på kanten av maskinen.

 

I ettertid har Huawei vært nærmest umulig å få tak i. De hevder skaden skyldes ytre påvirkning, og krever 10 000 for å reparere det.

 

Så er spørsmålet, skal man virkelig bruke 10 000 kroner på noe som åpenbart er en produksjonsfeil?

Angrer noe sinnsykt på at jeg kjøpte det her.

Elendig kvalitet og elendig kundeservice, som fraskriver seg ansvar for alle feil man kanskje ikke oppdager når maskinen er ny.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...