Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

er hengepupper stygt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Har ingenting å si så lenge man er frisk og rask, og menn som bryr seg om det er bare smålige.

 

det er også stor forskjell innen de forskjellige fasongene også, ikke alle faste som er like pene, og ikke alle hengende som henger ned på knærne, og ser ut som tennisball inni en sokk.

 

Anonymous poster hash: 5cf3b...4c4

 

 

Har du sett slike ekstremer noengang?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du vet sånne bestemødre i 70-80 årene med store hengepupper som flagrer i vinden?

Noe i den duren tenkte jeg på.

 

Kvinner i samme alder, men som ikke er bestemødre, har perfekte bryster de da? Jeg har sett unge jenter som har mer eller mindre slappe, hengende bryster. Jeg synes forøvrig det er en uting at dere menn skal bedømme og snakke stygt om brystene våre. Mange menn er ikke akkurat glansbilder selv. 

Endret av Hermosa
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Kvinner i samme alder, men som ikke er bestemødre, har perfekte bryster de da? Jeg har sett unge jenter som har mer eller mindre slappe, hengende bryster. Jeg synes forøvrig det er en uting at dere menn skal bedømme og snakke stygt om brystene våre. Mange menn er ikke akkurat glansbilder selv.

Altså, når en sier "bestemor-pupper" så tenker folk flest ikke på en dame i 40 årene med fine/gjennomsnittlige pupper.

 

Ser på profilen din at du er kvinne, du trenger ikke å føle deg personlig angrepet av denne tråden. Denne tråden er bare en diskusjon om hva vi menn foretrekker. Vi sier ikke at kvinner med hengepupper er stygge eller mindre verdt.

 

Du kan godt diskutere på Kvinneguiden om dere liker store eller små peniser, menn med six pack eller "pappa kropp", vi lager da ikke noen stor sak ut av det. Folk må jo få lov til å diskutere preferansene sine.

Endret av Captain Kuijt
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Puppene har en funksjon og det er å gi spedbarn næringsrik morsmelk, som tidligere nevnt. Så kan de jo også brukes til å koses med.. ALLE pupper henger, mer eller mindre. Jeg synes naturlige pupper er penest, små som store. Om de henger litt, hva så?

 

Det blir litt som «man boobs» og det.. de færreste vanlige menn har vel helt stram brystkasse. Men likevel har menn ofte større preferanser på hvordan brystene våre skal se ut enn vi har om deres..

 

Det er flere ting som spiller inn på om brystene henger. Alder, amming, gener og tyngdekraft. Nei, jeg ville heller kost med et par «hengepupper» enn et par harde plastikkpupper med minimal bevegelse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er helt åpenbart at kvinners pupper har en større kulturell rolle utover deres rent praktiske funksjon, på samme måte som menns peniser. Jeg synes det blir banalt å måtte påpeke det.

 

De aller fleste av oss lever ikke opp til skjønnhetsidealene. Det er noe av poenget med idealer; de skal være noe å strekke seg etter, ikke noe man oppnår. Å lulle seg inn i en illusjon om at "alt er like bra" blir bare å lure seg selv. Alle har også forskjellige ting de ser etter hos det motsatte kjønn, uavhengig av hvordan de selv ser ut.

 

Jeg er selv en stor tilhenger av det naturlige, men naturen er ikke alltid bedre enn kirurgene. Man kan være født med trekk som er så langt fra idealet at man sannsynligvis vil føle seg bedre om man fikser på det. Problemet er heller mennesker som tar operasjoner til tross for at de allerede ser bra ut eller som gjør altfor store forandringer. Silikonbryster kan se bra ut så lenge man foretar en diskret økning som ikke gjør at det ser unaturlig ut.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Pupper blir aldri feil uansett form, størrelse eller alder. Pupper er alltid deilige, pirrende og en del av kvinnens deilige former som tenner oss menn. De er ikke feile fordi om de henger lengre nede, de er ikke for gamle om de virker litt punkterte, de er uansett deilige når du tar de i hendene og kjenner hvor deilig de fyller hånden.

Nei små myggstikk, unge faste eller delvis vannballonger spiller liten rolle, deilige er de uansett!!

 

Hva skal vi menn si forresten? På oss henger balla lavere og lavere og til slutt setter vi oss på de! Hodet mister mer og mer hår og plutselig har vi en bowlingkule der det var an manke, en gang. Og den en gang alltid så klare og harde Hr kuk blir jo eldre og det er ikke bare balla som henger, med åra så henger den også mer og mer og det blir sjelden mellom hver gang den retter seg opp slik den pleide til stadighet.............

 

Nei kos deg med hengepuppene dine du, om gubben ikke liker de lenger får du minne han på hva som har skjedd med han i løpet åra også...... :rofl:  

Tiden innhenter oss alle :ph34r:

Tipper puppene dine hadde tent meg! :thumbup:

  • Liker 6
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...