Gå til innhold

Hektiske dager - Trening hjemme? Trenger din hjelp!


Anbefalte innlegg

Hei dere!

 

Har vært aktiv med trening i 6 år nå på treningssenter, med litt lengre perioder med "pause" pga livet... Nå flytter jeg til ett sted hvor treningssenter er for langt unna i en hektisk hverdag.

 

Jeg ser derfor etter hjelp fra dere på forumet. Håper vi sammen kan lage en god treningsrutine for at jeg skal bli veltrent igjen.

 

En normal dag er som følger:

05:30: Står opp

06:30: Pendling

17:30: Middag

18:00-: Varierer med aktivitet, men vanlig husarbeid, venner etc.

 

Kroppsinformasjon og mål:

Høyde: 175cm

Vekt: 75kg

Mål: Veltrent (bygge muskler)

 

Har ingen vekter hjemme eller annet utstyr, så må evnt ta å bruke fantasien som en stol. Jeg foretrekker å trene om morgenen.. så helst øvelser som kanskje ikke lager så mye støy? Her må jeg være tilbøyelig etter hvilke øvelser som er mulig.

 

Ser frem til forslag og håper jeg har vært tydelig på hva jeg ønsker og ser etter.

Noe informasjon som mangler? Si fra.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kommer langt med ett rack som har en løsning slik at man kan utføre flere øvelser i samme rack. På senteret har vi rack der man kan utføre knebøy, militærpress og hang-ups i samme rack. Jeg ser for meg at man også kan bruke dette til benkpress hvis du kjøper en benk i tillegg. Markløft trenger du ikke tilleggsutstyr for og så skaffer du manualer med skiver, slik at du kan bytte motstand enkelt. Da burde du kunne ta de fleste øvelser.

 

For å redusere støy kan du ha matter på gulvet, og for rack har jeg sett små gummimatter(?) blitt brukt der man setter fra seg stanga.

Lenke til kommentar

Etter at voksenlivet tok meg så jeg at jeg ble mer støttemedlem enn aktv bruker. Og etterhvrt fant jeg ut at jeg like greit kunne bruke 400 kr hjemme hver måned i stedet for å gi dem bort.

 

Har etterhvert investert i en benk, et lite mobilt rack for bøy og benk. noen hantler, 180 kg på stang og ei mølle. skulle gjerne hatt plass til et rack.

 

Noe som overasket meg mest er at jeg ofte tar kortere økter allt etter tid, Der man før dro på senter og kjørte et helt program, kan jeg nå finne på å trene kun en øvelse som en tung runde knebøy. blir mye baseøvelser :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...