Gå til innhold

Valve gir opp å vokte Steam-butikken


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

På tide Valve innsåg at krenkelseshysteriet ikkje er veien å gå. Valgfrihet for utviklere og spillere gir større kreativitet og fleire nisje-spill. Ser dog at mange snurte sjw's forsatt vil bestemme kva alle andre skal få lov til å spille og ikkje. Di innser ikkje at Valve's tilnærming gjere det lettare å legge ut sjw-spill som mange påstår ikkje er spill.

Lenke til kommentar

Huff! Dette var dårlige greier fra Ventilen.

Jaja, godt de har refunds, men ser nå at vi må få en Steam "Late Access" tjeneste som svar til EA.

Altså en klubb hvor det som er bra og ferdig kan settes inn, så får det være milesteinen til studioene.

 

Og for å gjøre det litt mindre attraktiv og reise dit med engang, med muligheten for utkasting og redusering til Early Access igjen :D

Lenke til kommentar

 

Så neste blir porno på Steam da? Rart de ikke klarer enkel moderering.

 

Om dem selger spill hvor du dreper så kan dem vel ha spill hvor det er sex? 

Nei det går ikke det er for grusomt å vise sex, men å halshugge folk eller skyte hue av noen så jernemassen spruter det er ikke noe å si noe om hehe !

Lenke til kommentar

Mtp. at Steam ikke en gang klarer å lage et system som tilfredstillende luker ut titler fra "Min oppdagelseskø" basert på de egne filtrene jeg setter opp selv. (Det er f.eks. helt uaktuelt for meg med "Skjulte objekter", men selv om jeg har lagt til "Skjulte objekter" i listen over "Utelukk produkter med disse taggene". Dukker skiten opp igjen og igjen). Så har jeg null tiltro på at de klarer å sette i stand et system hvor brukere kan tilpasse innhold slik de ønsker.

 

Dette fremstår for meg bare som at de kaster inn håndklet etter at de totalt feilet å skape ett fungerende "early access" system; som nå gjør at Steam flyter over av lavkvalitetstitler som aldri burde få plass på noen som helst distribueringsplattform.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...