Gå til innhold

FACEBOOK DRITT, PROFILEN MIN ER BORTE! HJELP HASTER


Anbefalte innlegg

Seriøst nå er jeg fortvila!!! For 3 dager siden sa fungerte facebook helt fint, sa skulle jeg inn pa facebook sa fikk jeg beskjed om at et eller annet var utlopt ( utenlandsk tastatur) sa fikk jeg beskjed om a bekrefte min identitet, jeg gjorde alt dette fikk mail om at jeg hadde byttet passord men pa slutten av prosessen fikk jeg opp *sorry something went wrong we will fix it as soon as possible* eller noe i den duren. Jeg prover a logge pa igjen men fikk da beskjed IGJEN bekreft din identitet!! Jeg har bekreftet min identitet over 10 ganger!!!! Sa finner jeg ut at hele facebook profilen min er borte!!!! Alt jeg har lagt ut pa andres profiler er borte, ingen finner min profil jeg er fullstendig borte/blokkert!! HVORDAN I ALLE DAGER KOMMER JEG INN PA PROFILEN MIN IGJEN?? Er ingenting om dette pa nett og jeg far ikke kontaktet facebook. Det er et skjema a sende inn men jeg ma legge ved fil om min identitet, hva skal jeg evt legge ved??? Bilde av forerkortet?? Jeg trenger virkelig hjelp bruker facebook jobbmessig og har flere 1000 kontakter.

Så problemet er: jeg får beskjed om å bekrefte min identitet hver gang jeg prøver å logge inn, får beskjed på slutten *sorry something went wrong* facebook profilen er fullstendig fjernet. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du logget på feil facebook? En falsk side?

Eller kan det tenkes du har blitt utestengt av en eller annen grunn.

Hvis det ikke er tekniske problemer hos deg.

 

styr unna faceb00k.com eller sider som virker falske.

Man ender med å bli utestengt hvis kontoen din blir hacket. 2 veis pålogging er lurt noen ganger.

Lenke til kommentar

Virker litt som at du har blidd svindlet via en falsk Facebook. Noen andre fikk nok full tilgang til kontoen din og har valgt å slette den eller noe slikt.

 

Facebook har vel noen måneder på seg hvor du kan gjenopprette en slettet konto, så du får sikkert en epost snart om at du får tilbake kontoen ved å gi penger til noen svindlere eller slikt.

 

Kontakt facebook så ordner det seg sikkert.

Lenke til kommentar

Gar jo ikke ann a kontakte facebook og finner ikke lignende problem, men fikk endelig tilgang pa en data og provde der, fikk beskjed om a bekrefte identitet igjen og gjorde det igjen og da kom jeg inn!!! JOHOOO men har fortsatt problem med appen pa tlf der far jeg hele tiden beskjed om a bekrefte identitet. beklager dette hodebryet, na skal email og passord ikke vare mulig a hacke evt! Hvordan bytter man email pa face?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...