Gå til innhold

Diskusjon rundt Battlefield V


Anbefalte innlegg

Bare fordi det er kommet noen younoobvideoer, så betyr det ikkje at det er et stort problem med cheatere.... Spillt i hele kveld, uten noen obvious som ødelegger kvelden for oss. Eneste som var forbanna kjedelig var å ta siste del av assignmenten ved å kille 20 stk med tanks mens man attacker et flagg. Som medichore, så er det å kjøre tanks gørr kjedelig :D

 

Det er ingen som forsvarer "cheatere" som han i videoen på forige side snakker om, men noen treffer på "cheatere" veldig ofte. Ikkje tilfeldig at disse folka ofte er langt nede på "scoreboarden" :p

Endret av Nizzen
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

 

Så til nå er ikkje dette noe problem for meg. Tror folk generelt må lære seg at det finnes noen som faktisk er bedre enn seg selv.

Argumentet du bruker her at generelt at folk må lære seg at noen er bedre enn dem, er helt bak mål. (nå har jeg ingen grunn anta du jukser Nizzen)Dette er et typisk argument brukt av de som jukser eller av andre som av forskjellige grunner er interessert oppmerksomheten rundt dette problemet dempes.

 

Det er riktignok alt for mange som skriker juks i  utide, men det har nok mer pga frustrasjon over at det er såpass mange som jukser at det er et problem, også i BFV, enn at de ikke skjønner det finnes bedre spiller enn dem selv. Så er det også et mindre tall som roper juks fordi de ikke skjønner hva som forgår.

 

Ofte er de som jukser som roper høyt om de ser andre som gjør dette som banker dem ned i støvlene, det er ganske morsomt.

Juksere er også raske til og beskylde tilsynelatende rene spillere for juksere.

 

Mitt inntrykk av BFV er at i de enkelte kart er juksere enten et tydelig tilstede eller ikke, sjelden opplevd en mellomting.

Ofte så er mer juksere tilsted ut på morrakvisten og sene kvelder i helgene enn ellers i uka er mitt inntrykk.

 

Flesteparten av jukserne er nok langt eldre enn de fleste antar.

 

Om du jukser i spill avslører du hvem du er: Statistisk er det 5-6 ganger større sannsynlighet  at du jukser i den virkelige verden, som stjeler, utro,  etc etc enn de som ikke jukser.

Noen må da gjerne beregne om du da jukser i det virkelige livet hvor mange ganger er da sjansen du jukser i pc spill enn de som ikke jukser?

 

Statistisk er det også slik at oppstill 70% er villig til og jukse i spill om omstendighetene er rett.

 

EA og andre slike selskaper har ansatte som jukser i spill og også noen som er utro og selger opplysninger til de som lager/selger juks.

Denne påstanden er det mange som reagerer sterkt på og mener dette er bare tull(?????) Antar de som skriker høyest her er jukserne.

Men de fleste er enige i at i alle land finnes det korrupte Politifolk, stats ansatte etc.....lol

 

Tror noe av problemet med juks og kampen mot disse at EA og andre ikke er nøye nok på hvem de ansetter og om de har jukset i spill eller ikke.

"Billig" ufaglært selvlært arbeidskraft med til dels store basic kunskaps hull er langt rimligere enn velutdannede med høy komptanse og ikke tilsvarende hull i basis kunskapen og andre steder. Selvfølgelig finnes det enkelte unntak.

Endret av baggiebridges
Lenke til kommentar

Nå skal jeg ikke legge meg oppi alt om hvordan juksere er og statistikken du kommer med, men jeg er slett ikke sikker på at argumentet er bak mål. Folk er så jævlig raske med å skrike juks. Jeg har selv blitt beskyldt MANGE ganger i BFV. Og opplevd at et par av de jeg spiller med blir beskyldt vel så ofte om ikke oftere.  Sikker på at jeg har blitt beskyldt for juks sikkert 25x så ofte som jeg selv har opplevd en cheater på server. 

 

Jeg vil også komme med påstanden at spillere som er mindre dyktige skriker langt oftere om cheats enn de som er gode. Jeg trur faktisk mye av problemet er at folk ikke skjønner hvordan noen kan være så mye bedre enn dem selv. da MÅ det være cheats for at de skal klare prosessere det. 

Lenke til kommentar

Spillet støtter det ikke, men det finnes sikkert noe third party adaptere som man kan bruke. Tviler sterkt på at det er særlig utbredt, jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har mistenkt noen for juks i BF3 (Xbox 360), BF4, BF1 og BFV (PS4) til sammen. 

 

Selv er jeg langt bedre med kontroll og synes det er mye mer behagelig å spille med, så det hadde vært et stort handicap med mus og tastatur for min del, haha.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Man skal jo være ganske over snittet interessert og i tillegg kanskje litt nørd tenker jeg da, om man gidder det. Hvis 3% eller færre spiller med mus og tastatur så er det ikke noe problem. Kan ikke tenke meg at det er SÅ mye bedre, heller. 

Det er latterlig mye bedre, konsoll spill har nesten alltid auto-aim, for å kompensere for den hemningen som en kontroller er.

Auto-aim blir ikke automatisk deaktivert bare fordi man kobler til et mus og tastatur via et adapter.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Man får en så stor fordel at det blir direkte juks. Har en bekjent som spiller med en sånn adapter og i absolutt alle fps spill er han bedre enn de aller fleste mye pga fordelen av PC utstyr. At man i 2019 tror at kontroll nesten er like bra som mus er litt morsomt :)

PC utstyr + en mild aimbot.

 

Det er med god grunn at mus og tastatur ikke er støttet av de fleste spill på konsoll, og det har ingenting med tekniske begrensninger å gjøre. Det er ene og alene et forsøk på å forhindre et skille mellom spillerne.

Lenke til kommentar

Man får en så stor fordel at det blir direkte juks. Har en bekjent som spiller med en sånn adapter og i absolutt alle fps spill er han bedre enn de aller fleste mye pga fordelen av PC utstyr. At man i 2019 tror at kontroll nesten er like bra som mus er litt morsomt :)

Sa aldri at jeg tror at kontroll er like «bra» som mus. Er jo åpenbart mye raskere og langt mer presist. Men er det så mye bedre å spille med regelmessig? Man får jo lavere fps og grafikk. Og oppløsning med mindre man har en PS4 Pro.

 

Uansett kan det ikke være noe veldig utbredt problem.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar

Sa aldri at jeg tror at kontroll er like «bra» som mus. Er jo åpenbart mye raskere og langt mer presist. Men er det så mye bedre å spille med regelmessig? Man får jo lavere fps og grafikk. Og oppløsning med mindre man har en PS4 Pro.

 

Uansett kan det ikke være noe veldig utbredt problem.

 

Veldig utbredt= 4 i Norge  :rofl:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mye prat om andre ting enn selve spillet her nå, så hva synes folket om Battle of Hannut? Synes det er den beste Grand Operations til nå, med god margin. Panzerstorm natt fungerer utrolig bra, noen små endringer på kartet, bra lys, virkelig stemningsfullt og følelse av ordentlig krig. Ser sporlysene fyke gjennom nattehimmelen. Mer av dette takk!

Lenke til kommentar

Det er langt flere lett synlige juksere  nede på resultat listene enn i toppen, som oftest.

En god spiller som bruker "rette" juksemetoder og/eller rett grad av disse er langt vanskeligere og avsløre enn en dårlig/middels en med samme "cheats" og grad av disse..

 

Lite tips til de som tror det er få juksemakere i BFV/BF1, når du blir tatt ut av en  med Bolt Action rifle eller Singel loader rifle/pistol kan du meget enkelt høre om de bruker "aim" tydelig (dvs den formen som synes mest brukt i BFV). Sjekk gjerne i TDM, siden en ikke blir "forstyrret" av tyngre kjøretøy og fly. 

 

Er ikke dette nok info til og finne nevnte sammenheng, må oppmerksomheten for detaljer være ganske så sløv. Og da er det ikke rart om man ikke tror at juksing ikke er et stort problem i eks BFV

 

Man kan også enkelt høre dette når du blir tatt ut av de fleste våpnene, men det krever litt trening , dvs vil si man må kjenne oe lyden ++

 

Finner du "svaret" er det ikke nødvendig og poste det her, du vil lett forstå det om du finner ut av det. Dette fordi det er 100% sikkert at det er BFV juksemakere som leser denne tråden, vi trenger jo ikke og hjelpe dem for mye eller at de skifter til en "cheat" versjon som er vanskeligere og detektere.

 

Et annet spørsmål jukse tvilerne må stille seg: Hvorfor er det så vanvittig mange som selger cheats om det ikke er marked for det?

 

EDIT: Fjernet noe om hørsel og lydoppsett for og slippe en mulig OT diskusjon rundt dette

Endret av baggiebridges
Lenke til kommentar

Om cheaterne ligger langt nede på resultatlista så har de jo også langt mindre innvirkning på utfallet av runden?

 

Godt mulig du har rett at det er langt flere cheatere enn man trur, men jeg sliter med å se hvorfor jeg skal gidde bruke tid på å lytte etter og finne cheatere? Jeg sover ikke noe bedre om jeg "vet" noen cheatet. Jeg kommer skjeldent til aldri til å sitte å grine i chat fordi jeg "vet" noen jukser. Man kan rapportere på mistanke og det er vel egentlig det man får gjort.

 

Om det er helt håpløse cheaters som ødelegger serven så bytter jeg. Det er et public spill tross alt, hadde nok brydd meg mer om det var clankamper og full baluba som i gamle dager.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...