Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Snakk med foreldrene dine, har dere grei økonomi kan det hende det er lurt å betale selv for en time hos fysioterapeut. Det er vanskelig å se ut ifra et bilde om det "bare" er muskulært eller om du f. eks har litt ekstra bøy i ryggraden. Lurt å finne ut av å ta tak i før du kanskje får vondt i ryggen :) . Det kan jo hende løsningen er så enkel som at du trenger et godt opplegg for trening av ryggmuskulatur og tøying foran. 

Lenke til kommentar

Hadde tilsvarende når jeg var yngre. Hadde ikke vondt, men syntes det så rart ut. Jeg begynte å trene, og i løpet av et par år ble holdningen relativt normal igjen. Litt svai har jeg fremdeles men kan ikke sammenliknes.

 

I mitt tilfelle hjalp det å tøye baksidelår og hofteleddsbøyer husker jeg rett. Jeg tok det ikke til fysio, men anbefaler at du gjør det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det du har her er den karakteriatiske kraftige svaien i korsrygg.

 

Om den forplanter seg opp og gir smerter i midtre del av rygg (hender dette skjer fordi den delen over svaien kompenserer støtten) så må det enten en fysio på banen og lære deg teknikker du kan bruke hjemme for å rette det opp, eller - du kan trene opp muskulaturen i korsryggen.

 

For å får klart svar så burde du uansett ta en time hos fysioterapeut før du gyver på med vekter ✌☺

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...