Gå til innhold

[Løst] Kamp blir stoppet og utsatt. Ene laget møter ikke opp. Walk over?


Myst

Anbefalte innlegg

Hei

 

Vet ikke hvor mange som interesserer seg for tyrkisk fotball, så skal ikke gå i detaljer. Et generelt svar burde vel holde.

 

En kamp blir stoppet i X. minutt, og forbundet vedtar at kampen skal fortsette en annen dag fra samme minutt og samme forhold, men ene laget (1) kunngjør at de ikke vil møte opp.

 

Hvordan blir det med walk over regelen da? Må Lag 2 og dommerne fortsatt møte opp og faktisk se at Lag 1 ikke møter opp, før dommeren gir kampen til Lag 2 på walk over? Eller kan forbundet godkjenne fraværet skriftlig og bare meddele at Lag 2 vinner, og ingen trenger å møte opp?

 

I alle mine år som fotballsupperter er dette første gangen jeg er vitne til noe slik, så usikker hvordan reglene faktisk funker og håndheves. :)

 

 

Oppdatering 27-04-18:

 

Prosedyren ble forklart i en tyrkisk avis. Oppdaterer innlegget for andre som også ikke visste om sånt. Det som vil skje er at både Lag 2, dommere og observatører møter opp på banen til avtalt tid og venter 15 minutter. Hvis Lag 1 ikke møter opp, tar dommeren notis av dette og sendes videre til forbundet for behandling. Så er det forbundet som vedtar at Lag 2 vinner, og Lag 1 får egen straff.

Endret av Myst
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...