Gå til innhold

FEATURE: Sjangrene vi ikke kan fordra


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter 25 år som gamer, så er det egentlig bare online FPS spill som fenger. Spilte mye singleplayer spill før, å kunne sitte i hundrevis av timer med enkelte spill før jeg ble lei. Hadde nok tett opp mot 1000 timer i ES Oblivion, mens i Skyrim ble det kanskje 20 timer. Kjøpte The Witcher 3 når det kom, men ble en stopp etter rundt 20 timer der også.

Lenke til kommentar

Det er egentlig ingen sjangre jeg ikke kan fordra, men det går flere år mellom hver gang jeg spiller et sport-spill eller bilspill. Moba er også veldig uinteressant, og med unntak av Modern Warfare tilbake i 360-dagene og Siege så liker jeg ikke kompetetive fps-spill så godt.

Lenke til kommentar

Vil si jeg spiller mest for innlevelse og content, så konkurransebaserte spill havner automatisk ganske langt nede på min liste over spill jeg liker.

Det er på en måte en "forbannelse", ettersom majoriteten av vennekretsen spiller dem. Dessverre ser jeg meg lei innen relativt få runder, enten vi/jeg vinner eller ikke.

Lenke til kommentar

forstår ikke greia med card games som heartstone, må jo være kjedelig som bare det, har aldri skjønt hvorfor CS er så populært heller, selv er jeg veldig glad i spill som har bra grafikk og lyd, battlefield 1 og rising storm 2 bl.a hvor sistnevnte faktisk fikk meg til å bli redd i en situasjon hvor jeg var suppressa fra alle kanter med bomber og granater overalt. altså jo mer realistisk og brutal jo bedre. ellers digger jeg strategi spill som total war serien og hearts of iron 4

Lenke til kommentar

Jeg synes grafikken blir stadig dårligere fordi det krever for mye arbeid å utnytte hver enkelt piksel. I dag brukes ofte snarveier for å fylle i piksler enn å velge den optimale.

 

Eldre pikselbaserte spill har ofte meget god grafikk fordi den presser maskinvaren maksimalt og krevde tweaks for i det hele tatt være mulig. Set er svært lite i dag presser >= FHD maks fordi at selv om man setter 250 artister, animatører på saken så greier man likevel ikke å nå maksimalt potensiale i formatet.

 

Å få til mest mulig med noe begrenset er en kunst.

 

 

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

konsoll plebs som ikke liker competitive spill. shocker. ;)

Kan være endel av dem også. Jeg for min del glad i konkurranse, men spillene er så ensformige og kjedelige. Er vel bare starcraft som er morro og se på av disse og til dels spille. Dota ,league of legends og disse fps'ene som counter strike og battlefield er så tragisk dårlig og minimalt med variasjon og dybde.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det e vel ingen sjangere eg hater, men flere eg ikkje spiller av andre grunner. Twitch shooters, Moba, og rts mot andre spillere f.eks. Med bare tid til å spille noen få timer i uken har man ikkje sjangs til å bli brukbar engang. Men alle sjangre har brae og dårlige spill syns eg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...