Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei, har nylig begynt å fatte interessen for litt småfilmer fra ferier. Har utrolig få minner fra alle turene jeg har vært på så gått til innkjøp av en GoPro Hero 6, men har støtt på to utfordringer som jeg håper noen kunne være så snille å hjelpe meg med.

 

Funnet ut at jeg trenger et nytt MicroSD Kort, men det er virkelig et hav av forskjellige kort. Jeg leste en del om at det er veldig mange kort som ikke fungerer med Hero 6. Behøver et ikke så alt for dyrt kort med 64 gb, har noen en link til et kort som fungerer bra?

 

https://www.kjell.com/no/produkter/data-og-nettverk/datatilbehor/lagring/minnekort/sandisk-extreme-plus-micro-sd-kort-64-gb-p93401#ProductDetailedInformation

 

Vil denne fungere fint?

 

 

Har lagt merke til at kameraet mitt ikke lader seg over 79%, ladet den i 24% timer men spiller ingen rolle er dette vanlig?

Endret av Verbal Hologram
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kortet du har plukket ut er kjapt nok. Sandisk Extreme serien er det eneste GoPro anbefaler til Hero 6 Black siden de kan skrive 30 Mb pr sekund. 

 

Du kan prøve å tømme batteriet helt og lade opp igjen og repetere det noen ganger. Ellers er det lite å gjøre annet enn å oppdatere firmware.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...