Gå til innhold

Debian webserver lagger


Anbefalte innlegg

Sliter litt med Debian webservere som lagger, uten at jeg helt klarer å forstå hvorfor... Noen som har vært borti problemstillingen, som kanskje har noen tips?

​Debian 9.4.0 med Apache2, PHP 7.0 og MySQL.
​Wordpress 4.9.5 NO.

 

Standard .html filer lastes innen 200 - 300ms, uansett hvor, når, hvem eller hva...

 

Wordpress sider oppfører seg helt idiotisk, uansett hva jeg endrer og tweaker på instillinger i Apache og MySQL.

 

Det tar stort sett NØYAKTIG 10 sekunder før Wordpress siden lastes, Det samme skjer også om jeg kjører en test fra Pingdom; Wordpress siden begynner å laste etter rimelig nøyaktig 10 sekunder.

 

Jeg opplever dette, uansett om jeg er lokalt, på samme ISP nett, mobilt bredbånd, eller som sagt test fra nettsteder som Pingdom.

 

Noen ganger derimot laster nettsiden innen 500ms ved første besøk. Det hender, men det er sjeldent. Stort sett tar det 10 sekunder før nettsiden begynner å laste.

 

Når Wordpress siden er lastet første gang kan du surfe rundt på hvilken som helst del av siden, inkludert kontrollpanel, hvor alle sider lastes innen 1 sekund. Altså sider som ikke har vært cachet enda laster på sekundet når du først har fått liv i Wordpress siden.

 

Etter en liten stund henger alt seg opp igjen. For meg virker det som at så lenge du driver med noe på Wordpress siden, så går alt raskt. Har du et lite opphold på mer enn 10 - 15 sekunder, så stopper gjerne alt opp igjen. MEN; ikke alltid, og av og til hender det at ting stopper opp selv om du surfer rundt kontinuerlig. Det er altså ikke 100% betinget av tid, selv om det virker som at tid er en vesentlig faktor.

​Noen ganger stopper alt opp etter 5 sekunder, andre ganger kan det gå opp mot 1 minutt. Altså, det tar da 10 sekunder å laste siden igjen, og deretter går alt kjapt og fint. Det er hele tiden betinget av NØYAKTIG 10 sekunder, omtrent på millisekundet hver gang.

 

Dette gjelder kun Wordpress sidene, slik jeg erfarer det. Åpner jeg en ren .html side eller en ren .php side så åpner den på sekundet selv om Wordpress står og spinner sine 10 sekunder i en annen fane.

 

Hvorfor? Det irriterer meg grenseløst at jeg ikke klarer å finne ut hvor problemet ligger.

Endret av Egil Dybdal
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...