Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Har ingen å feire russetiden med, deprimert


01gutt

Anbefalte innlegg

Hei, jeg er deprimert ettersom jeg har ingen å være russ med. De kuleste har allerede blitt med i russegjengerz og jeg føler at jeg er den eneste som har blitt utelukket av russefeiringen. Føler på en måte at de vennene jeg har, kommer jeg til å miste på grunnen av russetiden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg anser deg som heldig som slipper å være med på tullet med å spy og bli voldtatt i skogen. Husker de andre maste på meg at jeg skulle være med på russefeiring og de sa jeg kom til å angre resten av livet. 100 år etterpå så er jeg glad jeg klarte å lure meg unna.

Lenke til kommentar

Kullet mitt skal være russ neste år og styrer med alt for å tjene pengene noe som krever mye av din fritid. Jeg gidder personlig ikke å være med på alle dugnadene og tingene for å tjene inn de pengene hvis man ikke har egenkapital selv og bare payer med en gang. Jeg er utrolig glad i fest og morro men foretrekker heller en tur til Dubai elns sammen med noen venner som ikke skal være russ. Hadde sett for meg fallskjermhopping fra et småfly (ligger på 4000kr ish) og være der en ukes tid. Bruk heller pengene på noe annet (sparing til bil evt) mens de andre har brukt opp pengene sine i løpet av russetiden. Husk at det også blir et helvette enn bare fest og morro med tanke på søvn og prøver og alt. Prøv å se to sider fra en sak :)

Endret av flamethower1234
Lenke til kommentar

Nå for tiden starter russeklikkene og russebuss sparingen allerede i 1. klasse videregående...det er helt sinnssvakt. Ungene burde bruke tida si på å få gode karakterer, istedet drikker de seg sanseløse og bruker masse penger på dyre klær og biler/busser.

 

Og hva har man igjen for det? Se tilbake på alle fylleepisodene resten av livet? Man ser ikke disse folkene igjen etter endt skolegang. Er litt teit å kaste bort 3 år av utdanningen på sånt tull. 

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...