Jump to content
01gutt

Har ingen å feire russetiden med, deprimert

Recommended Posts

Hei, jeg er deprimert ettersom jeg har ingen å være russ med. De kuleste har allerede blitt med i russegjengerz og jeg føler at jeg er den eneste som har blitt utelukket av russefeiringen. Føler på en måte at de vennene jeg har, kommer jeg til å miste på grunnen av russetiden.

Share this post


Link to post

Tviler ikke på at du har det vanskelig. Men i en tidligere tråd du opprettet i 2018 sier du at du går første år vgs. og er 16 år. er vel litt tidlig å bekymre seg for russetiden.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Jeg anser deg som heldig som slipper å være med på tullet med å spy og bli voldtatt i skogen. Husker de andre maste på meg at jeg skulle være med på russefeiring og de sa jeg kom til å angre resten av livet. 100 år etterpå så er jeg glad jeg klarte å lure meg unna.

Share this post


Link to post

Kullet mitt skal være russ neste år og styrer med alt for å tjene pengene noe som krever mye av din fritid. Jeg gidder personlig ikke å være med på alle dugnadene og tingene for å tjene inn de pengene hvis man ikke har egenkapital selv og bare payer med en gang. Jeg er utrolig glad i fest og morro men foretrekker heller en tur til Dubai elns sammen med noen venner som ikke skal være russ. Hadde sett for meg fallskjermhopping fra et småfly (ligger på 4000kr ish) og være der en ukes tid. Bruk heller pengene på noe annet (sparing til bil evt) mens de andre har brukt opp pengene sine i løpet av russetiden. Husk at det også blir et helvette enn bare fest og morro med tanke på søvn og prøver og alt. Prøv å se to sider fra en sak :)

Edited by flamethower1234

Share this post


Link to post

Nå for tiden starter russeklikkene og russebuss sparingen allerede i 1. klasse videregående...det er helt sinnssvakt. Ungene burde bruke tida si på å få gode karakterer, istedet drikker de seg sanseløse og bruker masse penger på dyre klær og biler/busser.

 

Og hva har man igjen for det? Se tilbake på alle fylleepisodene resten av livet? Man ser ikke disse folkene igjen etter endt skolegang. Er litt teit å kaste bort 3 år av utdanningen på sånt tull. 

Edited by Bytex

Share this post


Link to post

Jeg forstår at det føles kjipt nå, men du har sannsynligvis mange opplevelser foran deg som er mye kulere enn russetiden for en brøkdel av prisen. Når du er 25, som meg, er russetiden og alt du eventuelt gikk glipp av, bare for en fotnote å regne.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...