Gå til innhold

TEST: Huawei P20 Pro


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sindroid: Hey! Vi tok jo bort minus-tegnet i den lista for at folk ikke skulle bruke punktene i kulerammeutregninger :D

 

Poenget med den lista er at det er greit å vite om. Jeg synes 128 gigabyte er helt tilstrekkelig i en telefon. Men noen skal filme 4K og slikt også, og da brenner du lagring fort. Det er altså greit å vite om, men ikke noe stort trekk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bissibody: Jepp! "Gjør grensesnittfargene mørkere" heter innstillingen, og den er under batteriinnstillingene. Mulig det er samme sted som på Mate 10 Pro - har ikke brukt funksjonen mye selv, så erindrer ikke akkurat hvor i menyene den er der. Ville vært typisk for en OLED-telefon å ha det i strømsettingsene :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Video-opptak fremstår som dårlige i ulike tester sammenlignet med f.eks. S9, kan være verd å nevne?

 

* Ingen 4K stabilisering

* 1080p stabilisering gir uskarphet

* Vindlyder mer fremtredende

 

Ser ikke video i testen deres?

 

PS: Står man stille og bruker 4K video uten vind, så ser det video derimot meget bra ut.

Lenke til kommentar

Nice. Har en Honor 6 nå som jeg er ganske fornøyd med etter 3 år, men den har fått en smell og er ikke like hel lenger. Jeg holder nå på å veie opp S9, S9+, P20 Pro og P20 mot hverandre.

 

Liker ikke veldig glatte mobiler, i alle fall ikke når de er store. På Mate 10 Pro følger det med deksel, gjør det det her og? Minnekort er greit for å ha bildene på, så bruker jeg hovedminnet til alt annet, Har også et par kablede Boser, så her går det mot S9, men har Huawei fra før og er veldig fornøyd med den...

 

Liker også godt blåfargen og kameraet til P20 Pro.

 

Valgets kvaler. :)

Lenke til kommentar

KroSjefen: Ja, det kan den - i så måte at skjermen rundt blir svart, mens informasjonen som vises der blir værende. Ulike varianter av dette er i alle telefoner med leppe, inkludert iPhone X - som "skjuler" den hvis du ser video uten å maksimere størrelsen fullt.

 

OddvarM: Det går rykter om det, men der er intet bekreftet ennå, såvidt jeg vet. Det påstås også litt ulike saker om akkurat hvor ekstremt det kameraet blir. Sent 2018 er vel ryktene nå, så det kan bli spennende å se til høsten.

Lenke til kommentar

Det skal også sies at i Bluetooth-land er det ofte trøbbel med fabrikkmonterte håndfriløsninger i bil. 

 

Er det egentlig det? Jeg har koblet til telefonen min i et tresifret antall biler, og har ytterst sjeldent opplevd særlig vanskeligheter. Bortsett fra i Mitsubishi. Det systemet Mitsubishi bruker er tragisk.

 

Edit: Mitt telefongrunnlag er iPhone 4, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 950, Samsung S6 og Elephone S8.

Endret av Skavold
  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...