Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Følge eksen på sosiale medier


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg har en liten case som jeg lurer på hva jeg skal gjøre med. For rundt et år siden ble det slutt eksen. Vi ble begge enige om å avslutte forholdet pga at det var et avstandsforhold som var vanskelig å få til etterhvert. Det var en veldig tung periode etter bruddet. Etterhvert følte jeg at jeg kom meg videre, følelsesmessig er jeg over henne for lengst, men jeg føler at det fortsatt er noe som ligger på. Jeg sluttet og følge henne på sosiale medier en liten stund, men nå følger jeg henne, i og med at jeg føler jeg er over henne. 

Det jeg sliter med nå, er at jeg ofte ser henne på insta/snap og føler meg sjalu/misunnelig på henne. Jeg har ikke møtt noen jenter som jeg snakker med for tiden, jeg har heller ikke hatt sex etter bruddet. Jeg antar at hun møter gutter og har sex, så jeg føler litt at jeg har ''tapt'' på en måte, om det gir mening. Det å slette henne fra sosiale medier er jo den åpenbare løsningen, men i og med at hun er den eneste kjæresten/jenta jeg har hatt sex med, syns jeg det er vanskelig å slette henne helt fra livet mitt, med tanke på det jeg har gjort, delt og sagt med henne. 

Ellers har jeg det veldig fint i hverdagen, trener veldig mye i ukedagene. Men når det nærmer seg helg og de fleste er ute og drikker (noe jeg ikke liker å gjøre ofte), blir jeg ofte sittende og se på insta/snap og føle at hun har det mye bedre uten meg og kommet seg videre. Jeg vet jo ikke hvordan hun har det, har ikke snakket sammen på en stund. 

 

håper på svar som kan hjelpe meg litt :p

 

gutt 23

 

 



Anonymous poster hash: 2dd43...2a8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg ville foreslått å fokusere på og leve ditt eget liv i stedet for å følge hennes.

personlig ser jeg ingen grunn til å ha noe som helst forhold til en eks uansett hvordan det kom til et brudd.

det er uansett masse annet å bruke tiden din på og du kan sikkert komme opp med andre spennende aktiviteter enn trening eller drikking. noen folk går jo til og med ut selv om de ikke drikker. verdt ett forsøk så får du trent deg sosialt.

Lenke til kommentar

Skjenner meg igjen TS, du savner henne sikkert bare. Jeg endte med å slette eksen etter en stund. hun ble sur som faen. Kanskje det beste er at du ligger hun til  "ikke følge" listen.

Vi takler samlivsbrudd forskjellig, noen kan være venner, noen kan aldri se hverandre igjen uten at det er sårt. 



Anonymous poster hash: ff4e3...54b
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...