Gå til innhold

Huawei P20, MATE RS og varianter.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Burde det ikke begynne å komme noen skikkelige bra tilbud på den vanlige p20 nå som p30 er ute? Bortsett fra det på cdon (3333,-) som varte i noen minutter før alt var solgt ut har det jo vært bedrøvelige greier...  :hm:

 P20 Pro har det i alle fall vært veldig mye tilbud på.

Lenke til kommentar

Jeg er enda strålende fornøyd med min P20 Pro. Vurderte å gå for P30, men jeg syns oppgraderingen er for liten (og prisen for høy). Hvordan fungerer det med fingeravtrykk gjennom skjermen? Jeg setter stor pris på hurtigheten til tradisjonelle lesere. Ville nok irritert meg om det tar 0,5-1 sek hver gang.

 

Savner enda litt at leseren sitter på baksiden som i Mate 10, men det fungerer jo foran også.

Endret av Espp
Lenke til kommentar

Vel, det høres enda verre ut ja! Da tror jeg ikke at dagens modeller passer meg særlig godt. Får avvente til høsten og se om det kommer noe nytt og spennende, kanskje endelig Pixel? Hvis ikke kan det hende at P40 pro blir akkurat det jeg ønsker meg.

 

Generelt så syns jeg oppgraderingene nå for tiden er så ekstremt innkrementell, slik at det å beholde telefonen ett år ekstra går helt fint. Savner litt den tiden (altså noen år siden) hvor det hvert år nesten var en revolusjon i mobiltelefon teknologien. Lite insentiv til å bruke 8-9k (- salg av telefon) på ny mobil årlig.

Lenke til kommentar

Det er ikke android. Det er DnB.

Når ios fikk face sensor så virket det på lik linje med finger sensor fra dag en. Dette skulle Android løst med et api på lik linje. Skyld på hvem du vil, men faktum er at det hos Apple virker og på Android virker det ikke.

Lenke til kommentar

DNB kan fint si at der ok å bruke face id. Men de gjør det ikke.

 

Har vanskelig for å se hvor skylden til Android kommer inn? Har andre apper som godtar face.

De tillater det jo i ios?

 

Men Android skiller vel kanskje ikke på hobby unlock sånn som på P30 proen jeg har og skikkelig unlock som på mate 20 Pro?

 

Poenget mitt er at i ios så fungerer alt som fungerer med finger på face sensor i fra dag en uten at app utviklerne måtte endre noe. I Android så er det som vanlig ikke enhetlig og man får en suppe som i dag hvor man må bruke finger sensor på noe og face på noe.

Lenke til kommentar

Når ios fikk face sensor så virket det på lik linje med finger sensor fra dag en. Dette skulle Android løst med et api på lik linje. Skyld på hvem du vil, men faktum er at det hos Apple virker og på Android virker det ikke.

Er enig i at det burde fungere, men det er lett å glemme hvor mye enklere det er å ta hensyn til funksjoner/hardware i iOS når de er så skralt utvalg av telefoner og nesten alle er helt like.

 

Når jeg tenker meg om kan det faktisk hende det er Huawei som gjør at man ikke kan bruke den da. De har f.eks. heller ingen API som lar tredjepart bruke vidvinkel-kameraet. Kanskje 3D-sensoren ikke kan brukes av Android. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...