Gå til innhold

Huawei P20, MATE RS og varianter.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva er forskjell på P20 Pro og Mate 20 pro serien egentlig (ikke telefonene i seg selv men P og mate)

 

Glem det fant denne;

The target audience for P and Mate series are somewhat different. The Mate series focuses on pixels and processors, and tends to be ahead of other phones on having the latest processor. The P series targets those who are more concerned about the design sense, new colors and photo-taking capabilities.

Endret av minim
Lenke til kommentar

Regner med at mange av dere som har P20 Pro eller Mate 10 har kjøpt disse på grunn av kameraet. Er det noen som kan si noe om bildekvaliteten på bilder tatt med disse telefonene sammenlignet med kompaktkameraer som for eksempel Canon PowerShot G9x II eller Sony RX 100 III?

 

Har egentlig lyst på et litt bedre kamera enn det som er på iPhone X, men ingen av de to nevnte kompaktkameraerene er vanntett eller har GPS (i hvert fall ikke Canon). Lurer egentlig på begrensingen på kvaliteten på bildene ligger mer i meg som fotograf enn i om jeg velger en mobil fremfor et dedikert kompaktkameraera...

 

Kjapp sammenligning med tanke på pris:

 

Canon kamera (med DNB rabatt): 3000kr

Huawei P20 Pro (med DNB rabatt): 5600kr

Huawei Mate 20 Pro (DNB rabatt): 7700kr

 

Vurderer også Samsung Galaxy S9...

 

Føler P20 Pro er en ganske bra kjøp sammenlignet med Canon kameraet, men nå er jeg usikker på bildekvalitet.

 

Takker for alle svar:).

Lenke til kommentar

Det er svært ofte fotografen som er begrensningen. Jeg ville heller sett på DSLR om du skal ta mye bilder. Å benytte forskjellig optikk kombinert med fysisk større sensor er det vanskelig å slå.

 

Peter Mckinnon har noen fine videoer på YouTube hvor han tar bilder i et bryllup med en iPhone og der han sammenligner sin Canon 1dx som med optikken han bruker fort koster 70-80k med et billig dslr til 3-4000kr. Han klarer å få veldig bra resultat med både telefonen og det billige kameraet, men det er mye vanskeligere enn med mer påkostet utstyr.

 

Og siden avsporingen er komplett så kan jeg legge til at hva du skal ta bilder av spiller inn her også. Skal du ta mye portretter eller bilder innendørs så kan du ha mye igjen for å legge noen kroner i lys/reflektorer/softbox osv også siden det gjerne gjør mer utslag enn på hvilket kamera som er brukt. De som er flinke får bra resultat uansett hva de skyter med og vi som er utstyrsgeeker får somregel litt bedre resultat av bedre utstyr, men gjerne aldri så bra som de som kan faget :p

 

Så litt ontopic. Hos power ser det ut for at de får inn telefoner til fredag når dnb supertilbudet starter. Noen som vet om man får kjøpt uten abo med 30 dagers angrefrist? Redd for å gå på en Android smell igjen :X

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg fikk en melding fra Posten i dag, og er igang med oppsett, oppdateringer av app'er og overføring av data fra gammel (S8+) til ny fon.

 

Til info: i motsetning til hva mange YouTube unboxing videoer sier, så er det ikke med noe deksel fra thegetgo.

Hvordan er teksturen?
Lenke til kommentar

Hvordan er teksturen?

Teksturen (har blå) fungerer helt fint. Den glipper ikke særlig når du holder den; kun når du vipper den opp fra bord eller fra lomma

- i tillegg at jeg er så vandt til å ha deksler. (Liker den ekstra sikringa). Men, den er sleek og knall ålreit å bruke.

Gestures fungerer veldig bra, og en venner seg ekstremt kjapt til det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...