Gå til innhold

TEST: Fitbit Versa


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser det ønskes standard USB lading. Det høres jo veldig fornuftig ut med standarder, men er det ikke da litt utfordrende å få den vanntett? Ellers ser den vel ut som en klokke.(punktum). De fleste klokker jeg har hatt er runde med remmer og ett par visere (evnt. noen tall), er vel ikke akkurat så mye som endrer seg på designfronten der. Denne er riktig nok firkantet, men dog.

Lenke til kommentar

Leser at det er kun fitbit versa Spesial Editon som støtter NFC og dermed Fitbit pay

Mulig det er kun Amerika det gjelder og Europa har NFC på vanlig versa også

 

 

og kommer det en oppdatertering angående (huawei telefoner) Mate 10 pro snart? Leser at P20 pro fikk ftibit versa til å fungere etter noen rundt med fikling

 

Da skulle jeg tro det går på mate 10 pro også

Endret av kewell79
Lenke til kommentar

Jeg har OnePlus 5T med Android 8.

 

Etter ha lagt til klokka to ganger og oppdatert firmware to ganger har jeg vellykkede synkroniseringer og notifications. Når jeg restarter telefonen må jeg også restarte klokka. Hvis jeg ikke gjør det vil jeg kun få synkronisert data og ikke notifications. Dvs at klokka fungerer med denne workarounden.

 
Det hadde vært fint om Tek kunne ha testet denne hypotesen på Huawei Mate med Android 8.

 

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hvorfor ikke teste noen ordentlige klokker? Michel Herbelin Newport Connect? Den er i ok prisklasse. TAG Heuer Connected Modular er litt dyrere, men allikevel. Da kan benytte uret hele tiden.

 

Disse ser jo ut som leketøy.

Michel Herbelin Newport Connect virker å være mindre brukervennlig og funksjonell. I tillegg burde en fitness-klokke være såpass billig at man ikke er konstant redd for å få riper og hakk i den.

Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Skulle ønske Apple Watch 4 var et Fitbit produkt. Skulle gjerne sett Fitbit med litt større skjerm og mindre ramme mellom skjerm og kant.

 

Fitbit Ionic har 1.42" mens Fitbit Versa har 1.34". Apple Watch 4 ser større ut, men det var ikke mulig å finne ut hvor mange tommer den skjerm er på, de opererer kun med mm og piksler.

Endret av DJViking
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...