Gå til innhold

ANMELDELSE: ASUS ROG Strix Flare


Anbefalte innlegg

Helt idiotisk pris da... klarere meg med Logitech tastaturet til 400 kr som jeg har brukt i 4 år like bra enda, og jeg spill ganske mye spill uten at det har hemmet meg, og lys bak tatstatur knappene er bare til irritasjon, kanskje kult den ført uka så blir man vel lei av dett!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Hva skal man med fuckings numpad? Tar så jævlig plass, blir aaldri brukt. Og som gamer, er det fordel å ha mer plass til den gigantiske musmatten

 

Neida.. en gamer sjekker aldri f.eks banken... Gamer mye men et tastatur uten numpad er fulstending uaktuelt.

Eg skriver fødselsnummeret mitt inn mye fortere uten numpad, og skriver også KID inn om det en svært sjelden gang trengs, men kan ikke huske sist det var nødvendig.

Er bare å legge venstre hånda på 1-4, og høgre fra 7-0.

Dessuten, er det så vanskelig å gjøre den delen modulær? En mulighet til å koble den fra, og f.eks bruke en ledning for å koble de sammen etc. Er mange løsninger, og eg vet det er et behov for spill som CS å ha plass til musmatten, kanskje ikkje for noobs med 3 i sens og 2000dpi

Lenke til kommentar

Spørsmålet er heller, hvorfor er ikke NUMPAD på venstre side?

Ikke så lenge siden jeg så et tastatur hvor numpad kunne flyttes til venstre side, som er mye bedre for alle som bruker mus til høyre

Jeg vil tro det er fordi høyrehendte folk som bruker numpad foretrekker å ha den til høyre. Vi skriver fortere på numpad med høyre hånd, og det er ikke slik at folk sitter med den ene hånda på numpad og den andre på musa.
Lenke til kommentar

Hvor ofte taster dere inn KID?

Jeg gjør det noen ganger i året

 

Ikke så veldig ofte, men personnr blir noe oftere. Skal ikke påstå at numpad er noe jeg bruker daglig, men jeg har faktisk ikke så dårlig plass på pulten at det er et problem og når jeg først skal tarte inn en rekke tall så er det veldig godt å ha :)

Lenke til kommentar

 

 

 

 

 

Numpad kan brukes til mye rart. I Blender for eksempel så er numpad veldig fint til å endre perspektiv og andre snarveier. I tillegg til når man jobber med matematikk på maskinen eller skriver kode så er man mer effektiv med numpad enn med tallrekka hvis man skal skrive mange tall. Numpad er veldig kjekt å ha. I alle fall viktig nok til at de som griner over at den har numpad virker som de er 14 og bare gamer uten å gjøre noe nyttig på PCen.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...