Gå til innhold

Den trollende minister


Anbefalte innlegg

Listhaug er trolig den norske politikeren som kan mest om propaganda og media manipulasjon.

Når hun gjør noe er det ikke spontant men vel uttenkt og vurdert.   

Om dette var første gangen og kun kunne lære av det, ville det være greit, men det er så absolutt ikke første gangen og basert på hennes historie blir det heller ikke den siste. Vi har her en minister som blir grovere og grovere hver gang hun troller på nettet.

 

I sin tid i regjeringen har hun mange ganger «gått over streken» i sine utsagn.

Mye til glede for hennes tilhengere.  

 

I 2016 skrev Nicholas Wilkinson I ett innlegg I Aftenposten:

 

«Det er nok nå. Tenk deg om før du snakker. Tenk hvilke konsekvenser ordene dine kan få»

https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/1pR5q/Det-er-nok-na_-Sylvi-Listhaug-Tenk-pa-hvilke-konsekvenser-ordene-dine-kan-fa--Nicholas-Wilkinson

 

Hadde Listhaug hørt på dette i 2016, hadde vi ikke hatt de problemene vi har i dag.

Men det gjorde hun ikke. Hun svarte med:

«Jeg har en direkte, ærlig og saklig tilnærming til alle saker. Jeg kommer til å fortsette å snakke tydelig og ikke pakke ting inn i bomull. Utfordringer bør belyses og diskuteres, ikke skyves under teppet.»

https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/jjm59/Retorikkforsker--Sylvi-Listhaug-bor-endre-maten-hun-snakker-pa

Hun viser her ingen innsikt I sine egne handlinger og spiller på «at hun ikke visste helt hva hun sa, men det gjorde hun.

 

Det at stortinget tar opp trollingen til Listhaug eller absolutt på tide. Listhaug bør velge om hun vil være nett troll og kose seg med det, eller om hun ønsker å representere landet Norge og være den øverste sjefen i justisdepartementet.

Man bør kunne forvente seg et viste kutyme en av minister og spesielt en justisminister. Man går ikke på stortingets talerstol i bikini, og man troller ikke nettet når man sitter i regjering.

Hun har hatt nederlag etter nederlag som justisminister og det virker som om hun heller poster uspiselige ting på nettet for å tekke sine tilhengere enn å jobbe hardere for å faktisk få igjennom sin fane saker.    Det å være høflige med sine motstandere gjør det enklere., men hun gjør det mye vanskeligere.

 

Hvordan skjedde denne posten om terrorisme og Arbeiderpartiet?

Hvem laget den for henne? Gjorde hun det selv, eller ba hun medarbeidere om å lage den, eller sendte hun videre noe som fikk tilsendt?   Er det slik at de nettstedene hun vandrer personlig er kildene til dette bildet?  Hvor kommer det fra Listhaug?

 

Denne saken er nå større enn Listhaug. Det er blitt en prinsipiell sak.

 

Det er helt og holdent uakseptabelt at en minister i en regjering velger å ytre seg med «provoserende tegninger»   Det er uakseptabelt at en sittende medlem i en regjering velger å synke så lavt for å glede sine velgere at hun

 

Norge trenger politikere med ben i nesen som kan ta en het debatt samtidig som de slåss på siviliserte måter for å vinne frem med politikken sin.  Vi trenger ikke Trumpske tilstander eller trollende ministere.

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Norge trenger politikere med ben i nesen som kan ta en het debatt samtidig som de slåss på siviliserte måter for å vinne frem med politikken sin.

 

 

Jaok! Og hvor har vi dem da? Kjenner ingen jeg da..

 

 

Jeg synes vi har mange gode politkere i Norge og noen av de sitter i vår regjering nå, andre ikke.

Lenke til kommentar

Listhaug-saken viser nok en gang hvor sauete nordmenn er og hvor lett det er å avlede oppmerksomheten vår. Who cares hva Listhaug poster på Facebook? Det finnes viktigere saker i verden. 

Som menneskerettighetene, å gi mennesker som trenger asyl et sted å oppholde seg, å støtte leger uten grenser slik at de kan hjelpe krigsofre, og å forhindre at Norge blir en politistat..?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

 

Listhaug-saken viser nok en gang hvor sauete nordmenn er og hvor lett det er å avlede oppmerksomheten vår. Who cares hva Listhaug poster på Facebook? Det finnes viktigere saker i verden. 

Som menneskerettighetene, å gi mennesker som trenger asyl et sted å oppholde seg, å støtte leger uten grenser slik at de kan hjelpe krigsofre, og å forhindre at Norge blir en politistat..?

 

 

Er du helt snau! VRK18 snakker selvfølgelig om de viktige tingene! Du vet slikt som FrP virkelig brenner for; lakrispiper, snøscootere, segways, bompenger og NRK lisens!.. :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Morsomt hvordan folk mener det norske folk er sauer når de selv hjelper Listhaug og PST med å dreie saken over på noe annet en den handler om og prøver å bagatellisere saken. Når saken altså er et forsøkt på å snike inn et lovforslag som tar Norge 1 skritt nærmere politistat der Listhaug er aktivt ute på FB å prøve å få det til å se ut som noe annet. Og så kjøper selvfølgelig alle følgerne hennes det, og kaller andre for sauer...?

 

Folk som tror dette handler om bekjempelse av terror er de som ikke følger med. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...