Jump to content
AnonymDiskusjon

Hvordan gå inn for å glemme en man elsker?

Recommended Posts

Som evnet sier. Har noen forslag?

 

Hun gjorde det slutt pga mine psykiske problemer, det ble for slitsomt for henne. All kommunikasjon er blokkert med unntak av Facebook. Hun elsket meg og jeg elsket henne.

 

Jeg sitter i en mellomverden nå. På den ene siden tenker jeg på henne og håper, men på den andre siden tenker jeg fremtid. Det sliter på meg.Anonymous poster hash: 02472...be9

Share this post


Link to post

Først og fremst må du jo bare godta at det ikke er gjort over kort tid. Den mest umiddelbare løsningen må jo være å sysselsette seg selv med aktiviteter som du ikke forbinder med henne, og ha en genuin interesse for det du holder på med. Om du tenker som så at du skal begynne med løpetrening fordi du ønsker å glemme henne, så vil du jo ende opp med å fokusere på henne hver gang du løper. Videre, blir det å bygge opp nye rutiner i løpet av dagen, som gradvis erstatter alt som kan minne deg om henne. Du må la underbevisstheten jobbe. Og den siste biten handler jo om å distrahere seg selv fra å tenke på henne. Dette kan være alt fra å fatte interesse i en hobby (gitarspilling, tv-serier) til en fritidsinteresse (friluft, jakt). Ellers må du oppsøke andre miljø, og rett og slett legge deg i et annet spor enn det komfortsonen din til nå har tillatt deg. 

 

Det trenger ikke å høres så drastisk ut, men alt du gjør må være drevet av noe annet enn kun ønske om å glemme henne. Du kan tillate deg selv å tenke på henne i noe tid i løpet av dagen, men etterhvert som månedene går så bør denne tiden du tenker på henne gradvis bli redusert. Anonymous poster hash: 85fca...8b9

Share this post


Link to post

Du må opprettholde din personlige utviklingsprosess. Deres utviklingsprosess er nå avsluttet. Det betyr ikke at du behøver å stenge ned din egen. Det fører ikke til noe positivt.

Share this post


Link to post

Det hjelper å fokusere på grunnen/e til hvorfor det ble slutt. Dere passer ikke sammen lenger, og slik er det dessverre, man vokser fra hverandre.

Det jeg kan love er at du vil finne kjærligheten igjen, det er nok en mager trøst nå men jeg føler at folk ofte i bunn og grunn er redd for å dø alene, og det bidrar ikke akkurat positivt til hjertesorgen og prosessen med å jobbe deg gjennom den. 

Edit: All fokuset du rettet mot forholdet må du nå rette mot deg selv, helst i form av selvforbedring og å være egoistisk for en gangs skyld. Se for deg din rollemodell, min er Buffy tydeligvis, og poenget er ikke at du skal bli akkurat som dem, men ta inspirasjon fra hvordan de er, ting de gjør, de er bare redskap for at du skal kunne bli en bedre versjon av deg selv. Nøkkelen bak å forandre seg er å bestemme seg for å gjøre ting annerledes. 

Edited by BuffyAnneSummers

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...