Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Liker han meg ikke lenger ?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har holdt på med en fyr i ca 5 måneder. jeg ble veldig fort forelsket, noe han sa han også ble. Vi var veldig mye sammen i starten og han har alltid virket veldig interessert i meg fram til nå. Det virker ikke som at han er så keen på meg lenger, han tar nesten aldri intenativ til å finne på noe eller være med meg, og jeg føler at jeg må presse meg på for at vi skal være samme ! Når vi chatter så bruker han alltid lang tid på å svare, og det er ikke like aktivt som det var før! Jeg har prøvd å ta det opp med han og spurt om han ikke er interessert i meg lenger men da sier han at han er det, og at jeg tenker for mye! Før var vi ilag 3-4 dager i uken, nå er det kanskje bare 2 og vi sov sammen nesten hele tiden. I perioder så har vi mye sex, men det føler jeg heller ikke at han er så lysten på lenger :( Han prioriterer ofte vennene sine foran meg, jeg syns det er helt greit at han er med venner men det hadde vært fint om han valgte meg foran de noen ganger . Jeg er redd for at han er blitt lei av meg, men ikke vil «gjøre det slutt» fordi han er redd for å såre meg eller noe! Virker jeg bare helt paranoid eller er det noe som skurrer her!?

 

Anonymous poster hash: cf658...b45

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forhold er jo ganske mye mer intenst i oppstarten. Det er jo mulig at det er som du mistenker, men utifra det du skriver er det helle ikke noe spesiell grunn til å tro det. Ting roer seg jo ned etter at en har hold på en stund.  Er jo også mulig dere har forskjellige forventninger til hvordan forholdet deres skal være.



Anonymous poster hash: 47957...2a3
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Kan og være at han var veldig på i starten(kanskje meir enn du var ifølge han) og no er han litt mindre interessert å kanskje vil at du skal ta litt meir initiativ.

5 mnd er ikkje akkurat lång tid til at ting burde roe seg so veldig mykje, men folk er forskjellige.

Ta det opp med han istadenfor å spør folk på internett, vi veit ikkje kva han eller ho tenkjer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...