Gå til innhold

Hva blir avdragene etter innbetaling av BSU?


muummi

Anbefalte innlegg

Sitter å lurer på om jeg skal betaledet jeg har på BSU kontoen inn på boliglånet, da vi gjerne kunne hatt det litt romsligere i måneden, økonomisk sett.

 

Har forsøkt å regne litt på det, men får det ikke til å se stemme. Lurer derfor på om det er noen glupiser i matte her, som kunne hjulpet meg?

 

Boliglånet er delt i to der det er ett hovedlån som det inntil videre er avdragsfrihet på, men det andre betales avdragene.

 

Lånebeløp på det låner det betales på er på, er I dag på 300 000kr, med en effektiv rentesats på 3,24%. Dette skal etter planen være nedbetalt i 2021, og har en ca kostnad på 7000kr i mnd.

 

Hvis jeg betaler inn BSU på 40 000 kr. Hva vil da omtrentlig må deluge avdrag komme på, hvis man tar utgangspunkt i dagens rente?

 

På forhånd takk ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du "bare" betaler inn ekstra vil avdragene være helt like (låneavtalen som sådan består, du forskyver bare sluttdato nærmere deg i tid).

 

Hvis du i tillegg refinansierer slik at du får samme løpetid vil du spare ca. 900 kr i måneden. Du sparer i praksis 40k delt på antall resterende låneterminer, pluss en (liten) rentespareeffekt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...