Gå til innhold

Sony kutter i PlayStation Plus-tilbudet til neste år


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Anbefaler alle som ikke har spillt Bloodborne om å gi det en sjans. Et av tidenes beste spill.

Et godt tips, ikke gi opp. Og lær deg Viceral attack og bruk den for alt den er verdt. Det er alfa og omega.

Når du dreper din første boss, fyllt med adreanalin og endorfiner, da er du hektet

Lenke til kommentar

Og ifølge Polygon (møkka side foresten) så har ikke Sony noen planer om å øke antall PS4 spill ifra 2 når denne forandringen skjer. Noe jeg synes høres rart ut med tanke på hva du får med Xbox Live Gold abonnementet. Så det tror jeg ikke helt på. Skal bli interessant å se til neste år. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hadde kunne godtatt 2 spill hver måned til PS4 om man faktisk fikk beholde disse spillene selv om man valgte å ikke beholde PS+ lenger.

 

Har alle 3 systemene fortsatt og syns det er kjekt å få spill til alle 3. Har nå hadde PS+ siden sommeren 2013 og har fådd en fin samling spill til PS4, PS3 og PS Vita.

 

Blir å savne mest å få nye spill til PS Vita, men om dem fortsetter å ha gode tilbud på spillene til vita så er det ikke så farlig. Vil mer eie spillene enn å få de midlertidig uansett. Kjøper derfor ofte hardcopy av spill om prisen er riktig.

Lenke til kommentar

Hadde PlayStation plus i to måneder i 2013 når GTA 5 var nytt. Har også kjøpt en måned nå når Rime var ute fordi jeg ville prøve det, og Bloodborne blir også testet.

 

Når det er sagt, PlayStation plus er ikke verdt det i forhold til andre tjenester der ute og jeg kommer ikke til å fornye abonnementet etter denne måneden. Kanskje burde PlayStation trå til litt i konkurranse med f.eks Game Pass, men samtidig er kanskje dette også et tegn på at spill selger såpass godt på PlayStation at å gi de bort er et stort tapsprosjekt? At Bloodborne kommer nå er jo logisk, mtp Dark Souls Remastered. Er jo essensielt reklame for det spillet.

Lenke til kommentar

213168913.300x169.jpg

Dropper gratis PlayStation 3- og PlayStation Vita-spill for abonnenter.

 

Sony kutter i PlayStation Plus-tilbudet til neste år

 

 

 

Foruten å fjerne to tredjedeler av gratisspillene vil tjenesten fortsette akkurat som før. Alle PlayStation 3- og PlayStation Vita-spillene du har fått via PlayStation Plus før mars neste år vil forbli i spillbiblioteket ditt så lenge du fortsetter å abonnere. 

 

 

Hva om du tar pause fra abonnmentet, la oss si 2 år for eksempelets skyld. Også begynner du å abonnere igjen. De gamle nedlastede spill, ligger da fremdeles på din Playstation Plus-konto?

Lenke til kommentar

Var subbet på PS+ et år og aldri mer. De månedlige spillene var alltid dårligere enn de man fikk via GwG og det er heller ingen grunn til å betale for online multiplayer tilgang da Sony ikke har noen eksklusive MP spill som er verdt å spille og multiplattform spillene med MP er bedre på PC eller Xbox. At Sony nylig økte prisen og nå i tillegg tar bort to tredjedeler av spillene er jo bare helt sprøtt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...