Gå til innhold

Beste PC-tilbud – vi kjører påskespesial


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hva å kjøre kapanjer på noe annet rutere\pc skjermer etc?

For syns dette er skuffende hadde bygget pcen selv til de prisene i så fall.

 

Tek.no er vel for de som bygger ting selv.

Eneste fordel er noen av pcene kan ta med til TG uten bil.

 

Gå heller på finn.no å finn noe gammelt som funger.

Vent til mars\april på ryzen oppgradering.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar

Jeg hadde gått for Komplett sin løsning da det er lettere å bytte ut grafikkort enn CPU og hovedkort. Eller man kan gå for Ryzen og fortsatt bruke samme AM4 brikkesettet.

 

Ikke bare lettere - men det er det som i størst grad forlenger levetid på en spillmaskin. Realiteten de siste 6 - 10 årene er at ytelsesøkningen på grafikkort har vært enorm i forholdt til på CPU.

 

Spiller faktisk på en PC med 8 år gammel CPU og 8 mnd gammelt grafikkort. Grafikkortet er faktisk nr 4 på denne PC-en., GTS 250, GTX 460, GTX 760, GTX 1060. Nå er vel dette litt ekstremt, men det er en realitet at man slik det er i dag fort kan vente 3 - 4 generasjoner med å skifte CPU, men på GPU kan hver generasjon gi bra ytelseshopp. F.eks gav 960 -> 1060 fort vekk 50 - 70 % bedre ytelse i mange spill.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg hadde uten tvil gått for kompletts løsning her, rett og slett for at pcen skal holde seg lenger. Med tanke på at den har det klart sterkeste grunnoppsettet av alle alternativene med i7-8700 og Z370. Kompletts løsning er vel også den eneste som kan konfigureres. Ønsker man 16GB med RAM og en SSD så kan man legge dette inn for et par tusen ekstra på prisen. Man kan også spare i overkant av 700,- kroner ved å fjerne Win10. Slike lisenser får man for 30-50,- kroner på ebay så det er ingen grunn for å betale blodpris for dette.

 

Tipper dog at tek vil utrope enten Power eller Elkjøp sitt alternativ som vinner. Da faktisk spillytelse med en SSD, og ett 1070GTX vil overgå Kompletts og Multicoms løsning med ganske stor margin. 

 

Det er uten tvil Multicom og Komplett som skilter med de beste hovedkortene. Ofte er hovedkort på slike ferdigmaskiner som HP og MSI svært enkle og billige kort. I forhold til funksjoner og muligheter for oppgradering av systemet tror jeg disse vil komme svært dårlig ut. Kompletts hovedkort er ett ATX mens Multicoms er et mATX. Som gjør at Kompletts hovedkort har flest tilkoblinger. Og trolig også flere funksjoner.

Endret av Kron
  • Liker 4
Lenke til kommentar

i7-8700 er så mye bedre enn i5-7400 og i3-8100, at en kan si at i7-8700 kommer til å være bra nok i 10år mens de andre har problemer allerede nå i enkelte spill. Skjermkort kan en derimot enkelt bytte når behovet kommer.

Enkelte spill? Har et parr venner som bruker i5-2500 helt fint til de fleste spill, til og med i5-7600 er ganske god på spill den dag i dag..

 

Bruker ikke disse prosessorene selv, men ville tro de kunne takle de fleste spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...