Jump to content
akelbo

Trump peker ut voldelige spill som årsak bak USAs skytemassakrer

Recommended Posts

Annonse

For en vattnisse. Tilgang til våpen er svært viktig over dammen, men å forholde seg til virkeligheten er det ikke så nøye med. Er det rart situasjonen rundt våpen og skytinger aldri blir bedre?

Share this post


Link to post

Vi spiller akkurat de samme spillene overalt ellers i verden, og USA er det eneste landet hvor dette er et problem. Så da tenker jeg at hvis det faktisk er sånn at videospill påvirker yngre amerikanere og gjør dem voldelige, så må det jo være noe spesifikt med den amerikanske kulturen som gjør dem spesielt utsatt for å trigges på denne måten.

 

Igjen vil jo da i grunn problemet være USA, og ikke videospill.

Share this post


Link to post

Jeg tror heller at det en får oppleve krig og vold i spill gjør at hjernen lærer at dette er en meget dårlig ide å sette ut i virkligheten. Verre da med porno som til en viss grad viser at overgrep og ta seg til rette er greit, mens det i virkligheten er en meget alvorlig forbrytelse som er svært alvorlig for offerene.

Edited by Svein M

Share this post


Link to post

Vi snakker en nasjon der folk drar over halve verden til et lite U-land folk knapt har hørt om, for å skyte noen tulleterrorister som ikke kan peke ut USA på kartet engang "for å sloss for hjemlandet". Det blir jo som om vi skal sende norske soldater ned til Kongo eller Mongolia "for å beskytte Norge". Amerikanerne har en litt tvilsom holdning til våpen og patriotisme.

Share this post


Link to post

Nå er jo det aller meste av det Trump sier, tror og mener stikk i strid med alt av logikk, forskning og kunnskap så dette har vel knapt nyhetsverdi.

Share this post


Link to post

Må føles bra å ha funnet løsningen på problemene. Dataspill. Problemet kan umulig være relatert til muligheten for å kjøpe en AR på det lokale shoppingsenteret.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...