Gå til innhold

Alle vil ikke bli gjenkjent: Endrer ansiktsbilder for å lure algoritmene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Alle vil ikke bli gjenkjent"?! For en tullete overskrift. Det som står i overskriften er det motsatte av hva artikkelen inneholder. Om dere på død og liv skal bruke denne uklare uttrykksformen så heter det ikke "Alle vil Ikke...", men "Ikke alle vil..."! Hvor vanskelig kan det være?

 

Ser ut til å være veldig vanskelig. Dessverre har jeg sett tilsvarende idiotiske tullesetning dukke opp veldig hyppig her i TU i det siste. Så, siden dere tydeligvis ikke takler dette med å forstå hva alle vil eller ikke, kan dere være så vennlig å heller la "Alle" få være i fred og heller bruke den uansett mer treffende "Noen"? Da kan dere skrive "Noen vil ikke..."?

  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

"Alle vil ikke bli gjenkjent"?!

Har endret tittelen nå.

 

Kan du dele din nyervervede kunnskap om setningsbygging med din kollega, Mathias Klingenberg?

 

I følge hans artikkel om «Skulle vise at en fornybar fremtid også kunne være komfortabel. Det gikk ikke helt etter planen» så var det absolutt ingenting som gikk bra med den båten: «Alt gikk imidlertid ikke som planlagt.» sier han. Riktig nok var det en trøblete ferd, men å påstå at ingenting virket, slik han gjør, er en ganske markant overdrivelse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...