Gå til innhold

Android 8 slippes endelig til Samsung Galaxy S8


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vil anbefale OnePlus for de som vil ha en produsent med kjappe oppdateringer. Selv har jeg en 5t som ble oppdatert til Oreo kun to måneder etter lansering. Deres OS er også tilnærmet ren Android. AndroidOne telefoner er, som nevnt, et alternativ, men samtidig er dette billigtelefoner som har litt for lave specker etter min smak. Håper det snart kommer en slik med toppspeck, men tviler på at Google vil tillate det med det første, da de vil konkurrere med Pixel-telefonene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nyhetssaken viser svært begrenset bransjeinnsikt i tek-redaksjonen. Eller kanskje tek vet hvordan android økosystemet og programvareutvikling til ulike maskinvareprodukter i dag fungerer hos de store elektronikkprodusentene, men velger den tabloide tilnærmingen nå som de er eid av VG?

 

"Bedre sikkerhet og bedre batterilevetid er blant de viktigste nyhetene, men også brukergrensesnittet og flere andre områder har fått et løft."

 

Hva menes det med bedre sikkerhet og er bedre batteritid dokumentert?

 

At tek fortsatt klarer å publisere mobiltester uten å opplyse leserne om hvilke norske nettverksfunksjoner telefonene støtter er forresten like tafatt i 2018 som det var i 2017.

 

Hadde kanskje vært en ide å la folka i insidetelecom håndtere mobilstoff?

Endret av mandela
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...