Gå til innhold

Anbefalinger for 75" TV til stuen?


Anbefalte innlegg

Hei :)
Har fått samboer på gli om at vi "tregner" 75" TV i stuen. Men jeg lurer på hvilke modeller jeg burde se nærmere på. Budsjettet er toppet på 40-50k (ordinær pris), og den MÅ handles på "Power" da jeg får veldig gode rabatter der (med mindre det er noen andre som er sykt bra priset). Dog regner jeg emd Pwoer kan ta inn mye rart på bestilling :)

TVn skal stå i en stue, med lys og vinduer på alle kanter. Den skal brukes mest til netflix og annen streaming, men jeg kommer selvfølgelig til å kjøpe en skikkelig 4K bluray-spiller til utvalgte filmer.
Jeg har lest at noen TVer sliter med å holde flyt i bildet på 4K da de er utstyrt med for lite CPU, det vil jeg gjerne styre unna. Samtidig blir det nok investert i en AppleTV med 4k støtte uansett, så da er kanskje det et mindre problem.

Noen som har noen gode tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte denne: https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/tv/lg-75-4k-uhd-led-tv-75sj955vaen/p-518396/

 

Angrer ikke et sekund på det. Det er ikke OLED men jeg er veldig fornøyd med kontrast og bildekvalitet, spesielt hvor god den er på HDR! OLED knuser selvsagt alt på kontrast/sortnivå med tilhørende pris.

 

4k demoer fra youtube appen synes jeg ser helt sinnsykt bra ut. 4k filmer og serier fra Netflix kjører med god flyt uten antydning til hakking/problemer/lag. Jevnlige oppdateringer på appene.

 

Disclaimer: Jeg er veldig glad i LG og hadde nærmest bestemt meg for merke før jeg kjøpte tv'en pga WebOS som jeg synes er knallbra og raskt. Den støtter også HDR10(10bits) og Dolby Vision(12 bits) så da sparer du potensielt en apple tv 4k versjon. Brukes også til 4k pcgaming som er helt topp.

 

Jeg kjøpte først en billigere versjon: https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/tv/lg-75-4k-uhd-led-tv-75uj675vaen/p-518398/?q=75uj

Men byttet den da jeg var misfornøyd med bilde. Jeg syns den hadde problemer med raske bevegelser og for dårlig kontrastnivå som irriterte meg.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...