Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvorfor i det hele tatt skal du bry deg om andres barn spiser hver dag? Det er vel ikke ditt problem.

 

For det første kan være en rekke sykdommer som fører til overvektighet (dine ord: feite og ekkelt). Dette betyr at det er ikke selv mengden mat som avgjør hvor tjukke de blir.

 

På annen siden kan du glede deg over at færre vil spise sukker, i form av sukkeravgiften er økt med 20 %, selvom dette ikke inkludere alle varer med sukker.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvorfor i det hele tatt skal du bry deg om andres barn spiser hver dag? Det er vel ikke ditt problem.

 

Fordi du ikke har lov til å mishandle dine barn, jeg vil tørre å påstå at å gi dem ett dårlig kosthold er mishandling da du setter dem opp for en verre fremtid. Feite barn pleier ofte å bli feite voksne, så fedme hos barn er ett voksende (heh) alvorlig problem. Ikke fortsett å fore folk med forestillingen om at de kan gjøre akkurat som de vil med sine barn fordi barna kom fra deres skritt, barna er sine egne personer med eget vern.

 

Edit: Det er ytterst sjeldent det er noen annen grunn til man blir feit enn at man driver å gafler i seg for mye, så sjeldent at det er dumt å anta at det er hvorfor de er store. Forklaringen er i de aller fleste tilfeller veldig klar: for mye energi som inntas.

Endret av BuffyAnneSummers
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...