Gå til innhold

Nighthawk R8000 X6S henger seg opp hver eneste dag. Finner ikke problemet.....


Anbefalte innlegg

Jeg har kommet til veis ende i feilsøke problemet på egenhånd.

 

Min gamle wifi ruter mistet nettet daglig. Den var gammel og tiden var inne for ny tenkte jeg. Kjøpte nighthawk r8000 x6s. Tenkte at den ville bli bra. Daglig hang den seg opp. Både wifi og kablet nett sluttet å fungere. Oppdaterte firmware. Samme problem. Byttet til ny ruter. Problemet fortsetter. Fungerer etter restart. Byttet alt av nettverkskabler. Byttet støpsel ruteren benytter. Ingenting hjelper. Må restartes absolutt hver eneste dag. Hva er det som skjer her? Noen som har et tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Kommer litt sent inn her, men har 3 mistanker:

 

1: Internett via DSL med lav opplastingshastighet (Under 2Mbit/s). Hvis opplasting går for fullt, vil dette også gå ut over nedlastingen. Dette kan ha flere løsninger:

- Skru på QoS i ruteren

- Finn ut hvilket/hvilke program som står for opplastingen, og undersøk om det er mulig å sette grense for hvor mye av båndbredden(hastsigheten) den skal få lov til å bruke

2: Dårlig Torrent-klient som kjører på en av enhetene, som setter igang alt for mange samtidige TCP-tilkoblinger til verter rundt omkring i verden. I tilfelle har Deluge funket fra for min del, men lenge siden jeg har brukt det nå.

3: Noe trøbbel med en av enhetene på nettverket som gjør at ting henger seg opp. Enkleste måte å teste dette på er å holde 1 og 1 enhet borte fra nettverket så lenge at du er sikker på å ha fått testet alle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...