Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Diverse spørsmål om russebuss


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heisann, noen som vet om hvor mye der koster med forsiking på russebuss? i året?

 

Det er veldig få forsikringsselskaper som vil forsikre russebusser og russebiler, men IF og Gjensidige har egne russebilforsikringer. 

 

 

hvor mye burde man bruke bra annlegg til russebuss? ca hvor mye penger trenger man for et bra anlegg

 

Kommer helt an på om dere har nytt eller brukt, om dere kjøper eller leier, og hva dere definerer som et bra anlegg. 

 

 

hva er pris på omregistrering av buss til russebuss

 

En russebuss er egentlig bare en buss som er bygget om innvendig/utvendig (interiør og eksteriør), så du skal vel teknisk sett ikke omregistrere, men kun registrere og få godkjent av Statens Vegvesen for å kalle det en russebuss. Her kommer pris for EU-kontroll, skilt, osv. inn, så her er det beste å kontakte Statens Vegvesen direkte og spørre. 

 

 

lurer på hvor ca mye det koster å ha en sjåfør til russevbuss med tanke på hotel og mat og tid?

 

Individuelt hva sjåfører velger å ta i betaling, men her bør du beregne ganske greit med penger siden mange velger å ta permisjon uten lønn fra fast jobb for å kjøre i russetiden. Tenk at de skal skatte av det du betaler dem, og at de derfor gjerne setter opp prisen for at det skal bli lønnsomt for dem å ikke jobbe i samme periode men kun kjøre. De forventer også som regel at du betaler hotell/overnatting ved opphold til Landstreff eller andre treff over flere dager, så regn i allefall med dette. Her kan du jo sjekke hvor mye det koster for hotell en helg i nærheten av treffene og planlegge deretter.

 

 

heisann hvor mye cirka koster det for oppbevaring av russebuss? liksom å ha et sted den kan stå når den ikke er på rulling

 

Enten må den vel stå i en busshall eller på en type parkeringsplass. Mange velger å parkere det på gårder eller andre "øde" steder slik at det ikke skal være like lett å bli utsatt for hæverk eller lekking av navn. Her er det bare å innhente priser fra forskjellige personer/firmaer som tilbyr dette. Husk at en buss som regel ikke kan bruke innkjørselen hjemme hos noen eller en vanlig parkeringsplass da denne er mye større størrelsesmessig og krever mer plass. 

Endret av smarties1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...