Jump to content
akelbo

Fortnite Battle Royale har 40 millioner spillere

Recommended Posts

Jeg installerte dette da det kom i åpen beta, og har åpnet det én eller to ganger. Mulig jeg skal gi det litt mer av min tid og se om det fenger.

 

For min del så er sånne multiplayer-ting 100% avhengig av en dønn solid matchmaking. Jeg er nødt til å spille med folk på omtrent mitt nivå, fordi å spille mot tenåringer som spiller 14 timer i døgnet er like morsomt som å spille løkkefotball med et fotballag i eliteserien.

Share this post


Link to post
Annonse

Liker ikke at det må gjennom Epic Games sitt eget program for å hele tatt starte spillet. Skulle vært via Steam. Så er det ikke akkurat mye fysikk bak skytingen. Trenger så si aldri å sikte, bare løpe å skyte så er utrolig arkade men for all del morro. Men ikke noe jeg kan sammenligne med PUBG selv om begge er Batte Royale.

Edited by Avean

Share this post


Link to post

Definitivt det spiller jeg spiller mest på ps4. Utrolig moro med gutta og et par kalde. Ikke minst er det veldig casual og hyggelig atmosfære i spillet synes jeg.

Share this post


Link to post

Kan ikke få fullrost dette spillet nok. Har spilt det siden september. Utvikleren kommer med relativt store oppdatereringer til spillet ca annenhver uke og hører på ønsker fra spillerne. Det har selvfølgelig også sine feil og mangler som alle andre spill, men det er stort sett bagateller for min del hvertfall.

 

Har vært på utkikk etter et skytespill som fokuserer på gameplay og ikke realisme, og der treffer fortnite midt i blinken. Lenge siden jeg har hatt det så morsomt i et skytespill. Sist gang var vel Battlefield 2.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...