Gå til innhold

HV innsatsstyrke


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke noe problem å kombinere med studier (ikke prøvd selv, men det er mange som er studenter). Det etterstrebes å holde de typiske eksamensperiodene fri for øvelser.

 

Tjenestetilleggene finner du her (dette kommer da i tillegg til det normale tjenestetillegget alle som avtjener verneplikten får): 

INNSATSTILLEGG OG BONUS (SKATTEPLIKTIG) Innsatstillegg * Kr 929 per døgn Signeringsbonus Kr 5 000,00 per avtale ​Tjenestebonus ** ​Kr 30 000,00 per avtale (3 år) ​* Utbetales til alt innsatspersonell for frivillig tjeneste utover verneplikten. (Les: fra dag seks for menige og dag ni for befal.) ** Dette forutsetter at du har deltatt på over 75% av øvelsesdøgnene i løpet av avtaleperioden.​

 

Man blir ikke rik med andre ord og timesbetalingen er ganske elendig, men man sitter igjen med en grei sum etter de øvelsene hvor innsatstillegget begynner å tikke inn. Kan legges til at signeringsbonusen utbetales etter et visst antall tjenestedøgn, senest 6 mndr etter at man signerte.

 

Vil helt klart anbefale det, men det fordrer jo at man trives i Forsvaret og i felt, samt at man er inneforstått med at man kan risikere å bli kalt ut på skarpe oppdrag.

Endret av member_206076
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...