Jump to content
Usikker jente

Farmasøyt

Recommended Posts

Hei! Jeg går andreklasse på VGS og har R1, fysikk, kjemi og toppidrett. I 3-klasse vurderer jeg R2, kjemi 2, toppidrett og biologi 1. Jeg er veldig usikker på om jeg skal velge biologi 1 eller ikke. Jeg har tenkt å bli provisor-farmasøyt, og vet at biologi ikke kreves. Jeg er veldig sikker på at jeg vil like biologi, men syns jeg har veldig mye lekser å gjøre i år og har veldig lyst på et fag mindre. For alternativet er å droppe det og heller ha fri. Tenker også på alle eksamener som kommer.

 

Så hvis det er noen farmasøyter her: er det lurt å ha biologi for å studere (provisor)farmasi? Forventer professoren at man kan mye biologi?

Share this post


Link to post

De kan ikke forvente noe hvis det ikke er et krav for å komme inn. Fokuser heller på de andre fagene dine og få gode karakterer i de. Hvis biologi er nødvendig, vil du bli undervist i det når du begynner på studiet.

Share this post


Link to post

Jeg går på UiO og hadde ikke biologi på vgs. Det gikk helt fint, bare leste pensum godt. De sa også på starten av første gang vi hadde biologi at det ikke skulle være noen forskjell på om man hadde hatt biologi før eller ikke.

 

Jeg vet ikke hva som er på pensum i bio på vgs, men følte ikke at jeg trengte masse forkunnskaper. Jeg liker biologi ganske godt nå, for det er interessant det som er på farmasi.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...