Gå til innhold

Jeg er ikke i stand til å forstå hvorfor man sier at noe er enn Guilty pleasure


Anbefalte innlegg

Jeg ser ikke noen grunn til at man skal være flau over noe man liker. Hvorfor være flau over en film\tv serie\ bok eller sanger eller gruppe som du liker. Om du liker noe ikke kall det en guilty pleasure ikke vær flau over det. Det er nå min mening.

 

Nå kan dere fortelle meg hvor feil jeg tar.

 

 

 

 

Beklager min elendige grammatikk og staving.

Endret av Feologild
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Jeg er helt enig med deg. Har alltid sagt det til folk rundt meg, at det ikke er noe å være flau over. "Guilty pleasure - One DIrection".. Hvem bryr seg? Jeg ser på Notting Hill når jeg er trist, betyr ikke at jeg må fortelle hele verden at "GUUD så flau jeg er over at jeg ser en FILM"

 

Hvis alle bare kunne gjøre det som gjorde dem glad, så hadde verden vært et litt roligere sted.

Lenke til kommentar

Folk som er over gjennomsnittet opptatt av hvordan andre oppfatter en har gjerne guilty pleasures som ikke passer bildet de tror andre har av seg.

 

Satt på spissen, en som kun kler seg i svart og utelukkende hører på metal kan kanskje innerst inne være blodfan av ABBA, og da sier han at det er en guilty pleasure fordi det ikke passer metal-imaget.

 

Folk som ikke bryr seg så mye om hva andre tenker koser seg heller med det de liker uten å tenke mye over det.

Lenke til kommentar

Fordi vi lærer ikke å tenke over -hvorfor- vi tenker over ting i skolen. Vi lærer ingenting om psykologi. Derfor blir det sånn. Det oppstår forhåndsdømmende floskler og idiomer på grunn av massepsykologisk misforståelse av menneskelige individers svært enkle grunnfunksjoner.

 

Altså, visse ting -er- ikke sunt å tenke på og nyte. Det er vel dette psykologer jobber med å utrede. Hans Fritzl, for eksempel, tenker jeg hadde ikke særlig mange bra ting. Så jeg tenker at det er kun der man bør bruke slike begreper med rette. Men folk som slanker seg, og spiser en Troika midt i uka og kaller dét for en "guilty pleasure", tenker jeg bruker begrepet helt uberettiget.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...