Gå til innhold

Oppgradere PC nå eller vente?


Anbefalte innlegg

Hei, sitter nå med en maskin som begynner å dra på årene.

 

Asus P8p67

Intel Core i5 2500k, overklokket 4,5GHz

8GB ram 1600MHz

Geforce 670 2GB

 

Maskinen begynner å bli gammel på gaming fronten. Klarer å kjøre BF1, PUBG og andre spill greit nok, men merker den sliter litt nå. Vil egentlig vente på på nye GPUer, for også kjøpe helt ny maskin. 

Om jeg skal oppgradere idag, vil jeg bare gå for et 1060 kort. Ettersom jeg tror og mener at prosessoren jeg har idag vil være bottleneck for høyere oppgradering.

 

Volta kommer vell engang i 2018, ifølge rykter.

Hva mener dere? Hva ville dere gjort?

Endret av pavllion
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel du kan jo oppgradere til et GTX 1070 Ti kort. Skjermkortet du har er en større flaskehals enn CPU. Dette er den enkleste og billigste løsningen her og nå.

 

Ser du bare har 8GB RAM også. Dette er litt lite for nyere spill. 16GB er liksom standarden i dag. Så egentlig bør du oppgradere alt. Kommer an på hvor viktig dette er for deg, og hvor mye penger du kan/vil bruke det :)

Lenke til kommentar

Ja, men er det noe vits å oppgradere maskinen noe særlig nå, da jeg kan kjøpe ny når det kommer nye GPUer mulig om 1 år?

Er jo DDR3 minne, noe vits å oppgradere til 16GB her? Vet det gir maskinen mer å jobbe på, men spørs om det er verdt å sette en 1000 lapp her

Endret av pavllion
Lenke til kommentar

Eneste som er verdt å oppgradere den maskinen med er skjermkort, for det kortet kan du ta med deg videre til ny PC. nVidia sin "Ampere" serie med skjermkort er ventet å bli lansert innen 6 måneder. Mars/April/Mai tenker jeg.

 

Hvor mye penger kan du bruke på PC da? Snakker vi 10K, 20K eller 30K? Det vil alltid komme noe nytt og bedre. En PC med i7 8700K og GTX 1080Ti kort vil være milevis raskere enn det du har fra før uansett.

Endret av Betroz
Lenke til kommentar

Om det bare er 6 måneder til lansering, vil jeg heller vente med å oppgradere. Planen er å bruke rundt 15k på neste maskin.

 

Da er det mellomklasse kortet du bør se etter da. GTX 2060 eller hva den vil hete. Arvtageren til GTX 1060 som er ute nå. Noe dyrere enn en i5 8600K kan du heller ikke ha hvis budsjettet ditt er 15K.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...