Gå til innhold

Mobil med kalkulator, stoppeklokke og notatfunksjon?


Ravnen

Anbefalte innlegg

Heisann!

Etter litt reflektering over livet mitt, konkluderte jeg med at jeg antagelig vil være lykkeligere uten smarttelefonen min. Imidlertid har smarttelefonen noen funksjoner som er veldig hjelpsomme, og jeg lurer på om en standardtelefon kan tjene til samme formål. Funksjonene er som følger: kalkulator, stoppeklokke og notatfunksjon. Som et alternativ, kan jeg godt bruke en separat innretning som har disse funksjonene. 

Finnes det noen standardmobiler med disse funksjonene? Takk skal dere ha. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg trodde de fleste standardtelefonene hadde de funksjonene? Min gamle Nokia fra 2009, som jeg brukte inntil nylig, hadde de ihvertfall. Du kan spørre de i butikkene som selger mobiltelefoner, for jeg finner lite spesifikasjoner om sånt på nettet. Uansett får du en billig telefon med lang batteritid, i forhold til en smarttelefon.

Lenke til kommentar

Å gå bort fra smarttelefon høres litt som å prøve å gå bak i tid. Det er ikke smart-telefonen som er problemet; det er enkeltes avhengighet av den på "ikke produktive" ting (facebook, snapchat, instagram osv).

 

Bruker selv telefonen minimalt til facebook og andre sosiale tjenester (kan gå uker mellom hver gang), men bruker telefonen veldig mye både privat og i jobb. Både til samtaler, meldinger, bilder, notater, mail osv. Når jeg snakker med andre mennesker (enten privat eller jobb); så fokuserer jeg ikke på telefonen i det heletatt. Nytter ikke å ringe meg engang - svarer ikke :)

Endret av TGB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...