Gå til innhold

Flere av fiber- og kabelkundene til Telenor og Canal Digital får raskere nettlinje


Anbefalte innlegg

Så du mener det ser slik ut kjelleren? Ganske impornerende i så fall, sikkkert utstyrt for 1 million kr der. Selv om switch er nok det dyreste.

thors%20everk%20altiboxkoblinger2.jpg

Ikke helt, det koblet opp 5 nabo bygg som alle hadde vær sin switch oss seg, snakk om et 6u skap, dette har alle plass til i en kjeller dersom det er behov for så mye som det bildet så kommer sameiet fram til en leieavtale av areal. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Det går fint. Da går jeg fra 579,- i mnd til 599,- i mnd for 500/50 + TV. Bruker da kampanjen på nettsiden til CD hver 3 mnd. (Husk!! Ring til CD å nedgradere til 50/10 samme måned som du bestiller 3 mnd kampanje, til kampanjen er over, ellers kan det bli litt kluss i regnskapet) TV-kortet står i pappa sitt navn, og det betaler han. Slipper også NRK Lisens da jeg ikke har eller betaler et TV-abonnement.

Lenke til kommentar

Glad jeg har 100/100 gjennom altibox, kanskje litt dyrt, men er dønn stabilt og holder hastighetene eg betaler for. Og det at jeg bor 5km utenfor en mindre by er dette kanon, alternativene mine er enten altibox eller adsl med max hastighet på 5/0.3

Hva å skryte litt?

6895648456.png

test.telenor.net (oslo).

Ping 1 ms

Jitter 1

 

https://altibox.speedtestcustom.com/

 

Bare i stavanger får jeg 12 i ping litt dårlig og 15 i bodø, men spørs om altibox er bedre i oslo.

Da GPON er vel litt tregere en P2P siden det må gjennom flere ledd.

 

For jeg vil gjerne vite om det er forskjell på de ulike levrandørene (GPON vs P2P) eller om ytelsetestene er helt like. Hvis man bor litt uten for oslo.

 

For vet f.eks kvantel\broadnet\ipnet som typisk operer i bedriftmarkedet har vesentlig dårlig pinghastighet på kortere avstand men bedre på lengere. Så tror en del levrandører selv i bedriftmarkedet enten har dårlig utstyr eller dårlig peering avtale muligens telenor er best der. Men har dårlig utstyr mot kundene?

 

Det beste er å ha 100 km fiberkabel med forsterker, det verste er å ha mange SFP+ som gjør lys over til strøm i flere ledd derfor får man dårlig ping? Bedre å ha 100 KM SFP+ moduler en 10 km.

 

Nå trenger ikke ping hastighet ha så mye si i bedriftmarkedet men vertfall privat er særlig gaming ping hastigheten er viktig. Men skal man fjernstyre pcer så kan ping hastigheten også ha noe å si for ting f.eks se en film eller gjøre noe som trenger rask hastighet og ping ha mye å si.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 4 måneder senere...

Deilig å lese. Har ikke behov for 500/500, men 100/100 er alt for lite.

 

250/250 blir perfekt

For å sitere en kjent politiker: Du veit ikkje ka du snakke om.

 

For oss som bor utenfor de tettest befolkede områdene og må klare oss med ADSL på rundt 8 ned, fremstår dere usedvanlig sutrete.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...